Van kedved tippelni: babám neme, hány hetesek vagyunk, hány kilót hízhattam?
Figyelt kérdés
(Az utolsó képet azért tettem be, hogy jobban látszódjon a karom, mert a pocakos képen kicsit takarásban van.)
A kezdeti képeken 8 hetesek vagyunk.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
2012. szept. 12. 20:16
21/25 anonim válasza:
Ha magamból indulok ki, akkor 29 hét, fiú, 10 kiló körül.
22/25 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tippet! holnap kezdjük a 35. hetet, kisfiam lesz és már túlhaladtuk a 18 kg-ot :)
2012. szept. 13. 09:06
23/25 anonim válasza:
Én még akartam tippelni :/ na sebaj :)
Nagyon csinos kismama vagy. Nem mondtam volna meg, hogy ennyit hiztál. Gratula a picihez.
24/25 anonim válasza:
Én jól tippeltem a nemet.:) Tök jó. Tényleg nagyon csinos vagy. Jó egészséget és könnyű szülést.
25/25 A kérdező kommentje:
én még szívesen vártam volna de már páran türelmetlenkedtek! :)
köszönöm!
örülök, hogy így nem látszik a súly, bár őszintén fogalmam sincs hova ment, a bokám kicsit vizesedik és a szterccs ugyanaz rajtam előtte és utána is...a póló az más, mert az első kb a hasamra se ment volna rá! :D
gratula aki vmit eltalált, aki esetleg nem, annak pedig köszi a "részvételt" :)
2012. szept. 13. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!