Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma reggel tudtam meg, hogy...

Ma reggel tudtam meg, hogy meghalt a babám.8. hetes volt. Holnap reggel megyek műtétre? Mit fognak csinálni? A doki mondta, hogy először valami tágítás, aztán később műt. Mi ez? Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 13:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
13.27es vagyok.Gondolom vákuumosan fogják eltávolítani,azzal nem fognak ott bent megsérteni,és lehet még babád!
2009. júl. 30. 14:05
 12/23 A kérdező kommentje:

14:01-es köszönöm az együttérzésedet. Már nem sírok, mert talán elfogytak a könnyeim, és a szemem is ég, fáradt is vagyok.

Kérdésedre válaszolva: két napja már éreztem, hogy valami nem stimmel, mert nincsennek tünetek (émelygés, cicifájás...) nagyon rossz érzésem volt. Megéreztem. Ma kellett mennem UH-ra, és már akkor tudtam, hogy tényleg baj van amikor a hasi UH-on ugyanolyan képet láttam mint 6 hetesen, tehát nem nőtt a baba. Hüvelyi UH-on nézte tovább... és akkor mondta, hogy nem él a baba. Azt hittem rosszul hallok, mintha csak egy filmben lennék, és nem is rólam szólna, de mire felöltöztem, azt hittem összeesek, nem is nagyon hallottam mit mond a doki, várnom kellett valami papírra... aztán máris lekísért a vérvételre, és vizeletvizsgálatra. WC-ben tört ki belőlem a sírás... Még mindig nem tudom elhinni hogy nem él, hiszen még mindig duzzadt a hasam, még itt van... de mégsem. Azt hiszem most nem tudok tovább írni... senkinek sem kívánom ezt az érzést.

2009. júl. 30. 19:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom. :-( Velem is megtörtént ez a szörnyűség, 11 hetesen, amikor közölték Uh-n, hogy felszívódott a baba. :-( Én még ott elkezdtem bőgni. :-( Kegyetlen érzés, az biztos... én elkezdtem még aznap vérezni, így nem tettek fel tágítót, mert kitágultam. Együttérzek Veled, és kívánom, hogy mielőbb túl tudj(unk) lépni rajta, és sok egészséges kisbabát kívánok, hidd el, sikerülni fog, csak hinnünk kell benne!
2009. júl. 30. 20:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

14:01-es vagyok! köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy elmesélted, pedig tudom, hogy ez most nagyon fájó neked.

Tudom, hogy mondani könnyű de fel a fejjel, rendben lesz minden.............ezután már remélhetőleg boldogabb és könnyebb napjaid lesznek.

2009. júl. 30. 21:19
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm

20:43-as neked is minden jót, és remélem sikerül túltennünk rajta magunkat.

2009. júl. 30. 21:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Próbálj megnyugodni, persze elfelejteni sajnos nem igazán lehet, de idővel, s később majd a piciddel a karodban kissé enyhül a fájdalom!

Együtt érzek Veled!

Velem is megtörtént, de sokkal később, már a 36. héten jártam. Nagyon nehéz volt, de ma már itt alszik mellettem a kisfiam, aki enyhített a fájdalmamon.

Kitartást, s mielőbbi babát kívánok Neked!

2009. júl. 30. 22:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Én nem értek ehhez, de nem ártana tisztázni, hogy miért halt meg a baba, nehogy a következővel is ez legyen.
2009. júl. 30. 23:40
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek, hogy erőt adtatok, most indulok a kórházba.

Minden jót nektek!

2009. júl. 31. 06:21
 19/23 anonim ***** válasza:
20.43-as vagyok. Köszönöm én is! 23.40-esnek: sajnos az a baj, hogy nagyon ritkán derül ki, hogy mi okozza a baba halálát! Nálam pl. nem mutatott ki semmit a szövettan, úgyhogy csak találgatni lehet! Vagy még hormonvizsgálatból derülhet ki az ok, de ha ott sincs semmi probléma, akkor tényleg marad a találgatás, hogy mi okozta. Genetikai oka is lehet, amikor a természet szelektál, nem engedi megszületni a beteg babákat...
2009. júl. 31. 21:59
 20/23 A kérdező kommentje:

Ha még olvassátok.. Hazajöttem, és nem maradt más csak a nagy üresség :(

Kissé szurkál még odalent, lehet hogy ez normális missed ab. után? Mindegy igazából már ez sem érdekel annyira magam alatt vagyok.

Remélem ti már jobban vagytok, kívánom nektek is, hogy a következő sikerüljön! Talán 2-3 hónap múlva...

2009. aug. 2. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!