Ma reggel tudtam meg, hogy meghalt a babám.8. hetes volt. Holnap reggel megyek műtétre? Mit fognak csinálni? A doki mondta, hogy először valami tágítás, aztán később műt. Mi ez? Hogy lehet ezt feldolgozni?
14:01-es köszönöm az együttérzésedet. Már nem sírok, mert talán elfogytak a könnyeim, és a szemem is ég, fáradt is vagyok.
Kérdésedre válaszolva: két napja már éreztem, hogy valami nem stimmel, mert nincsennek tünetek (émelygés, cicifájás...) nagyon rossz érzésem volt. Megéreztem. Ma kellett mennem UH-ra, és már akkor tudtam, hogy tényleg baj van amikor a hasi UH-on ugyanolyan képet láttam mint 6 hetesen, tehát nem nőtt a baba. Hüvelyi UH-on nézte tovább... és akkor mondta, hogy nem él a baba. Azt hittem rosszul hallok, mintha csak egy filmben lennék, és nem is rólam szólna, de mire felöltöztem, azt hittem összeesek, nem is nagyon hallottam mit mond a doki, várnom kellett valami papírra... aztán máris lekísért a vérvételre, és vizeletvizsgálatra. WC-ben tört ki belőlem a sírás... Még mindig nem tudom elhinni hogy nem él, hiszen még mindig duzzadt a hasam, még itt van... de mégsem. Azt hiszem most nem tudok tovább írni... senkinek sem kívánom ezt az érzést.
14:01-es vagyok! köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy elmesélted, pedig tudom, hogy ez most nagyon fájó neked.
Tudom, hogy mondani könnyű de fel a fejjel, rendben lesz minden.............ezután már remélhetőleg boldogabb és könnyebb napjaid lesznek.
Köszönöm
20:43-as neked is minden jót, és remélem sikerül túltennünk rajta magunkat.
Szia!
Próbálj megnyugodni, persze elfelejteni sajnos nem igazán lehet, de idővel, s később majd a piciddel a karodban kissé enyhül a fájdalom!
Együtt érzek Veled!
Velem is megtörtént, de sokkal később, már a 36. héten jártam. Nagyon nehéz volt, de ma már itt alszik mellettem a kisfiam, aki enyhített a fájdalmamon.
Kitartást, s mielőbbi babát kívánok Neked!
Köszönöm nektek, hogy erőt adtatok, most indulok a kórházba.
Minden jót nektek!
Ha még olvassátok.. Hazajöttem, és nem maradt más csak a nagy üresség :(
Kissé szurkál még odalent, lehet hogy ez normális missed ab. után? Mindegy igazából már ez sem érdekel annyira magam alatt vagyok.
Remélem ti már jobban vagytok, kívánom nektek is, hogy a következő sikerüljön! Talán 2-3 hónap múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!