Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tescoban kapható baby kifogó...

Tescoban kapható baby kifogó mire jó? :D Kaptam ma egyet, olyan mint egy textil pelus csak kb 2x akkora, mire tudom majd ezt használni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy újszülött fürdetéséhez olyan meleget kell csinálni, hogy nem fog fázni akármilyen törölközőt használsz. A lényeg egyébként a fázás szempontjából a nedvszívás, nem a melegség, vagyis vastagság, puhaság. A kifogó egy pillanat alatt csont szárazzá teszi a babát, és akkorra, hogy úgy be lehet, bugyolálni, mint semmi másba. Mimdennél jobban rásimul, mindennél puhább. majd tapasztalatból meglátod, hogy egy parányi baba testéhez nem simul az előtte annyira puhának, és praktikusnak tűnő törölköző sem. Csak a kifogó. Mit fizet nekem ezért a "kifogó gyár" ...:):)
2012. szept. 14. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:
*akkora
2012. szept. 14. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!