Tapasztalt Anyukák. Miket érdemes venni?
Szerintetek érdemes szülés elött venni ilyen tejserkentő teát vagy hülyeség? Amúgy sem tudom lesz-e egyáltalán tejem stb. Ha lesz akkor is érdemes ilyet inni vagy sem? Egyébként melyiket ajánljátok és hol lehet venni?
Mellbimbó védőt érdemes venni előre, hogy bevigyem magammal a kórházba?
Köszönöm!
37hkm
Ne vegyél teát,váltsd ki a DM kártyát,kapsz egy csomagot amibe lesz egy kupon füzet.Ingyen lesz benne egy tejserkentő teás kupon,így megspórolhatod.
Bimbóvédőt én vettem,de egyenlőre nem kellett használni,első pár nap fájt csak,de most már megszokta a szopit.Amit viszont érdemes,az a bimbóvédő krém.Sokat segített nekem a kórházba,helyre is hozta a cicim 2 evés között.Ebből is DM-eset vettem.
6 napos kicsilány anyukája
Bimbóvédő krémet vettem, Garmastan a neve azt hiszem, nekem azt ajánlották.
köszönöm a tanácsot!
Köszönöm már minden össze van rakva. Se cumit, se cumisüveget nem vihetek be a kórházba (ezt megmondták) , ha pótlás kell neki kajából akkor természetesen adnak neki cumisüvegből. Mellszvót addig nem veszek amig nem tudom h kell-e. Annyi mindent olvastam, hallottam, volt akinek nem is kellett stb. Majd a kórházi napokban eldöntöm és Apa megveszi :) Szoptatós melltartó és betét is van már, be is van rakva a csomagomba. Sőt az eldobható bugyi és a betét is-.
köldökhintőpor és alkohol is megvan, nem kellett a dokinak felírnia, recept nélkül megvettem a patikában. De ezek sem kellenek a kórházba. Csak itthonra, itt meg már megvan :)
És babaruhát is vinni kell, mert nálunk csak a szülés utáni időben öltöztetik kórházi ruhába, vagyis abba a pólyába, utána eléggé ajánlatos a saját ruha.
köszönöm!
Én a Szent István kórházban szültem két éve.
Garmastant vittem be, azt nem kell szoptatás előtt lemosni.
Teát, csak otthon kezdtem inni, Laktoherbet, de volt olyan anyuka, aki vitt magával. 1 dobozt érdemes bevinni.
Bimbóvédőt hozattam be a férjemmel. Ha lapos a mellbimbód, mindenképpen vigyél magaddal. A fiammal mindketten sokat küszködtünk az első két napban, mert nekem a lapos bimbó mellé, még jó nagy udvar is társul, egyszerűen nem tudta szegény bent tartani. Ott állítólag nem szerette az újjszülött osztály főorvosa, de engem ez nem érdekelt.
A Szent Istvánban bababarát szülészet van, rooming in. A legszebb, hogy a fene nagy bababarátságban semmit nem pótoltak a babának, amíg be nem indult a tej, próbálkozni kell anyuka alapon. A cumisüveg attól függetlenül jó ötlet, nem foglal nagy helyet, ha a kórházban nem használhatod, akkor meg jól jöhet otthonra.
Én ott vettem egy dolgozótól hasszorítót, az sokat segített, legközelebb, biztos viszek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!