25-26 hetes baba méretei és mit jelentenek ezek pontosan?
Bpd: 64mm
Hc:238mm
Ac:216mm
Tad:67mm
Fl:49mm
Efw:910 g
Sajnos van olyan méret amit azt sem tudom mit jelent.
sziaaaaa :)
még nem ... de már 3320 gr..
ti jól vagytok?
szia, ha még olvasod, megszületett kedden a betöltött 8. hétre a kisfiam :) 3550 gr és 53 cm lett. a kicsi feje pedig 36 os.
:) már itthon vagyok és nagyon nagyon boldog vagyok!!!
sok sok boldogságot, és könnyű szülést kívánok neked is!!
Szia :DD
Gratulálok neked !!!!
Hogy ment ?
Hál istennek ti már túl vagytok és ott piheg melletted a gyönyörűséged :) Én izgulok ... ma pakoltam be ,és ma töltöm a 36 -hetet ! :)
Neked hanyadik babád ? :)
Utólag értem én ,nem akarsz feleslegesen még megfélelmiteni. :))
Az biztos a végeredmény a lényeg és,hogy megéri !!!
Bevallom félek..most már nem kicsit. Eddig nem voltam ilyen félős. :)
De próbálom pozitivan felfogni .
Érdekes ,hogy most olyan dolgoktól félek amik eddig a szüléseimnél fel sem merültek.. sztem amiatt mert már nagyon belelovaltam magam a témába amit nem szabadna .. :))
Pl varrás ,pedig már háromszor történt meg velem és igen hősiesen viseltem sőt akkor már csak baba számitott . Vagy a kitolás ,hogy nem fog menni elbénázom ... Meg ,hogy a kinzó egy perce fájásokat majd nem birom ki és kiáltani fogok ,pedig eddig sosem tettem . :))
Nem értem magam !
ja hogy neked már nem az első :) hát akkor meg nincs min izgulni. :)) tudod mi vár rád.
én nem kiabáltam, de hangosan nyögtem az tutti :)
a varrást vágást, meg nem is éreztem, csak másnap.
nem adták ingyen ezt a szép fiút, de megérte :)
te meg ne izgulj, rutinból csinálod, meg lesz 2 óra alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!