Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek ha vércukrom...

Mit tehetek ha vércukrom abszolút nem akar 7,4 alá lemenni és nem akarnak adni rá semmilyen kezelést?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy év múlva szeretnék terhességet.Igaz van addig idő.Egyre drasztikusabban diétázok és szinte megállt az éhgyomri vércukrom 7,4-nél.Eleinte mikor megszegtem akkor volt 8,8-is de csak idáig tudtam letornázni.Próbálok még kevesebbet enni és meglátom milyen lesz a következő leletem.Azt mondják,hogy véletlenül se essem teherbe meg nincs olyan,hogy véletlenül.Akkor nem szülhetek?Van 2 de később szeretnék még harmadikat.
2012. szept. 11. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Az nem éppen a legjobb megoldás, hogy alig eszel. Ezzel csak megbolondítod a szervezeted. Inkább kérd ki egy dietetikus tanácsát, hogy hogyan étkezz, mi segítene a legjobban normalizálni a cukrodat. És terhelés után milyen a cukrod? És az inzulinszinted rendben van?
2012. szept. 11. 18:24
 2/3 A kérdező kommentje:
A Ha1c vagy minek hívják 6,5%. Volt 7 fölött is.Mostanában megyek terhelésre.Anyósom egészségügybe dolgozik és azzal riogat,lehet megállt ezen a szinten meg vannak akiknek nem megy lejjebb.Örüljek ha nem fölfele megy.Átálltam korpás zsömlére meg kiflire.Mikor az első gyerekkel voltam terhes akkor lement így de akkor nem voltam,,igazi" cukorbeteg.
2012. szept. 11. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Süss magadnak kenyeret, teljes kiőrlésű lisztekből. Abban biztosan az van, amit beleteszel. Nekem ez bevált. Tegyél bele magvakat, és váltogasd a hozzávalókat, hogy ne szokja meg a szervezeted. Egyél egy nap 6-szor, max. 180g-nyi CH-t. Ezzel szépen be tudod állítani. Figyelj oda, hogy fehér lisztet, cukrot ne egyél! Ha édesíteni akarsz, használj nyírfacukrot, de azt is számold bele a napi szénhidrátodba. Egyél sok zöldséget, sovány húsokat. Jó egészséget!
2012. szept. 11. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!