Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gyakori az Emma név?

Mennyire gyakori az Emma név?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik és illik is a vezetéknévhez,csak az zavar hogy nem-e lett mostanában tucatnév.

2012. szept. 11. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem elég gyakori név mostanában...de szép amúgy...
2012. szept. 11. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez országos adat.Ha a környezetedben nincs sok,akkor szerintem adhatod.

2012. szept. 11. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
És ha gyakori akkor mi van? Én nem amiatt adtam ezt a nevet a kislányomnak, mert most felkapott lett, hanem mert már 15 éves koromban tudtam, hogy ha lányom lesz, így fogják hívni. Erről sose beszéltem a páromnak és mikor a leánykám nevét tárgyaltuk apukával akkor rávágta egyből, hogy Emma lesz és kész, nincs sok választásom. Nem vitatkoztunk ezen. :)
2012. szept. 11. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
És ha sok van a környezetedben, akkor is adhatod. Tök mindegy. A Te Emmád más lesz, mint másé!
2012. szept. 11. 15:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a családban még nincs Emma,de most majd lesz :)
2012. szept. 11. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyakori lett az elmúlt években, de ne törődj ezzel, ha tetszik nektek. A mi kislányunk 8 évvel ezelőtt született, a Zoé nevet kapta. Akkor nagyon ritka volt, mára azonban milyen gyakori név... Szóval nem tudhatod, az ami ma még ritka, holnapra lehet nagyon felkapott... Az Emma szerintem nagyon szép név.
2012. szept. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!