Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismamik van olyan...

26 hetes kismamik van olyan közüttetek, akik nem bírják a fővő hús szagát, nem kívánnak semmit? Egy olyan érzés, hogy éhes vagyok, de nem jön, hogy egyek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 10. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én csak 24 hetes vagyok, remélem nem baj hogy írok, velem ugyan ez van mint veled. Mindentől hányok, a szagokat még mindíg nem birom, a minap apukámnak csináltam pacalpörköltet, csak 2x hánytam. Nem bírok enni sem sokszor. Hányingerem van mindentől. :(
2012. szept. 10. 09:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Dehogy baj ,hogy írtál,sőt!képzeld ,most írtam egy orvosnak,szülésznek,aki azt a választ adta,hogy a pschimém ápolásra szorul.Megkérdeztem tőle ,hogy előfordul ilyen ,hogy húsundor terhesség alatt?Máskülönben mindig szerettem a húst,de mikor fő,akkor nehezen viselem el a szagát.Vagy mikor régen édesanyám csirkét vágott,hát ne mondjam ,hogy kimenekültem a konyhából.
2012. szept. 10. 09:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy az orvos azt írta még ,hogy terhesség alatt előfordul az ilyesmi.Csal azt nem értem ,hogyan tegyem helyre a pschichémet?Tudsz valami jó tippet?
2012. szept. 10. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem, nem baj, hogy én is írok! Én még ugyan "csak" 7-8 hetes vagyok, de semmilyen húsra, tojásra, és sajntra nem bírok rénézni, a szaguktól tejesen undororom, és folyamatosan a hányonger kerülget, de csak ezeknél az ételeknél. Átérzem a helyzeted. :( Én azóta szegény péromnahk nem is nagyon főztem/sütöttem húsételt, mindig mondom Neki, rendeljen valamit, és jó messze legyen tőlem, mikor megeszi, különben rosszul leszek <3 pedig imádom a tojást és a húsokat is, nem voltam sose válogatós, de most..:( csak az édesség megy le, amiből azelőtt egy falatot sem voltam képes megenni.
2012. szept. 10. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem csak a hústól, hanem szinte mindentől :( már néha nem tudom kínomba mit egyek :(
2012. szept. 10. 09:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyes, ötös választ én írtam, és sajnos nem tudok semmi tippet de én màr arra is gondoltam hogy a meleggel függ össze, mert eem sajnos a meleg is nagyon irritál, nem gondolod hogy összefügg?? Én már nagyon várom a lehűlést!
2012. szept. 10. 09:32
 7/8 A kérdező kommentje:
én már nem is hideget várom ,hanem a szülést.Úgy kezd elegem lenni belőle!Igaz nem vagyok fiatal(38 vagyok)Ráírom ennek a számlájára,hogy ilyen gyenge vagyok!
2012. szept. 10. 09:48
 8/8 A kérdező kommentje:
képzeljétek el ,mit olvastam:nagyon sokan azt állítják ,mármint terhesek ,hogy ez a hányinger dolog a fejben dől el,Amíg nem gondoltak rá,addig nem volt hányingerük,nem émelyegtek.lehetséges ez?Az biztos ,hogy én is mostanában úgy kelek fel ,hogy na vajon ma megint rossz lesz a közérzetem?megint hányingerem lesz?
2012. szept. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!