Elhalhat egy magzat (6-8. héten) ha semmi görgyölés, és vérezés nincsen egyáltalán? Lehet azt érezni?
Semmi gondom nincsen, nem azért kérdezem!!!
05.05..-én voltam dokinál, akkor még csak petezsákot látottm 5hetes+6napos terhességet. 05.20..-án kell újra mennem, hiszen akkor már remélhetőleg, hogy lesz a babának szívhangja is. Egy kicsit izgulok, hogy minden OK legyen.
Nincsen panaszom, csak hát sajna annyi mindent olvas a neten az ember, hogy picit izgulok...
Pozitívan kell gondolkodni.
Igaz,nekem a betöltött 5.héten volt szívmüködés.Van akinél ke´söbb e´szrevehetö.Minden rendben lessz.
hidd el,ha egy gyerek meg akar maradni az meg is fog.Nem számítottunk a férjemmel babára,így nem is éltünk olyan életet,amit a szakemberek tanácsolnak,ha gyermeket szeretne az ember...betont kevertem,sittet lapátoltam, dohányoztam, fogyasztotam alkoholt, elégg hajtós életvitelt éltem.(reggel munka,napközben suli,este munka...aludni majd a föld alatt hozzáállással)A napokban szülök.
Hidd el nem eszik olyan forrón a kását!Gondolj arra,hogy hamarosan már minden moccanását érezni fogod a kis buksinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!