Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38hetes vagyok. Ez vajon...

38hetes vagyok. Ez vajon nyákdugo?

Figyelt kérdés

Tudom elég fura kérdés és sok van ilyen de sajnos e téren teljesen tudatlan vagyok.Sokat olvastam hogy néz ki meg hogy milyen is igazábol.De..

Ma amikor elmentem pisilni és kitöröltem akkor ilyen nagy mini éppen hogy lehetett látni és ien barnás aztán lehet hogy behaluztam vagy a Wc papiron lehet mert nem egy minőségi papir volt.miután megint megtöröltem nem volt semmi sem és nem volt nyálkás meg semmi ilyesmi.szerintem nem az volt de ti mit gondoltok?

2009. júl. 29. 16:00
 1/4 A kérdező kommentje:
amugy hozzá teszem még azt hogy fájás az eset óta nem jött.ezért gondolom azt hogy ez nem az lehetett.
2009. júl. 29. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! A nyákdugó távozhat kis darabokban is, figyeld hogy lesz-e még. Sztem nem az volt, de ha a következő napokban lesz még ilyen, akkor sztem az lesz csak darabokban jön ki. Nekem például egyszerre távozott és csak 3 hétre szültem meg.

4 hónapos baba anyukája:)

2009. júl. 29. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

tehát akkor barnás volt?

az nem nyákdugó szerintem, mert az rózsaszínes.

2009. júl. 29. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:

mindenkinél más, nem befolyásolja a szülés időpontját. Nekem ki sem jött a nyákdugó. Burkot kellett repeszteni és gondolom akkor távozott az is..

ha magzatvíz folyik, vagy szivárog akkor irány a kórház. csomagod legyen kikészítve. Minden jót, ne izgulj! Pihenj amíg tudsz:)

10 hós anyukája

2009. júl. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!