Félőske22 kérdése:
(Volt) terhes valaki úgy, hogy az ovulációs mikroszkóp nem mutat páfrányokat?
Figyelt kérdés
Bár szabálytalanok a ciklusaim, nekem ez már a 41. napom és még mindig nem jött meg.Ennyit nem szokott késni. A mikroszkóp viszont nem mutat páfrányokat.Egy kis fertőzésem és folyásom van kb. 1 hete, nem tudom amiatt késhet-e...egyébként kb. 9 napja érzem, hogy "mindjárt megjön", folyamatosan fáj a fejem, szédülök és hullafáradt vagyok.2012. szept. 8. 10:07
11/14 A kérdező kommentje:
5 hetes pici és már a szívhangját is látták, de az előzményekre tekintettel 2 hét múlva vissza kell mennem, addig nem kapok papírt se róle.
2012. szept. 25. 12:26
12/14 anonim válasza:
huuuu ez nagyon jóóóóó, gratulálok:):):):)
13/14 anonim válasza:
kimaradt az előzőmből....az első válaszoló vagyok:):)
14/14 A kérdező kommentje:
Páfrányok továbbra sincsenek:D Köszönöm szépen, remélem minden rendben halad majd:) Már csak 1 hét az újabb vizsgálatig:)
2012. okt. 1. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!