Nem tornázok, mi lesz így? Ettől még lehet jó szülésem? Egyáltalán van köze a kettőnek egymáshoz?
Amíg dolgoztam azért nem volt erőm/időm, mostmegmár azért nincs erőm meg kedvem mert meleg van és álandóan fáradt vagyok. Amúgy minden rendben van.
35h
Én világ életemben tornáztam és a terhesség alatt is végig az utolsó napig. Ennek ellenére olyan izomlázam volt a szüléstől, hogy majd meghaltam. A belső combom nagyon durván fájt, mint aki életében nem tornázott.
Teljesen mindegy, nem a tornától lesz könnyű vagy nehéz szülésed. Ha nincs kedved, ne csináld, az rosszabb.
Pihengess, aztán majd ügyesen megszülsz :) könnyű szülést kívánok neked!
Üdv, 8 hónapos anyuka.
Szerintem sem ettől függ.
Én az első terhességem alatt nem tornáztam, eleinte azért, mert a munka teljesen kifárasztott és álomkóros voltam torna nélkül is, azután volt egy bevérzésem, később pedig ismét tornáztam és már annyi felesleg volt rajtam, hogy a napi 8 órányi állómunkától is fájt a térdem.
Öt órával a magzatvíz elfolyása után megvolt a fiam, az első fájás csak két órával a víz elfolyás után jött. Szóval gyors szülésem volt.
Tényleg csak a kilók szempontjából lett volna jó mozogni, akkor talán nem híztam volna annyit, bár én meló közben mozogtam eleget.
Most a második babámat várom, az első szülésem óta heti öt napot tornázom, terhesen is, nem is hízok, de ettől még lehet most nehéz szülésem.
Szia!
Én beszereztem egy kismama torna dvd-t ha esetleg mégis lenne kedvem tornázni. De őszintén megmondom ott lapul a fiókban, abszolút nincs kedvem hozzá. Az a lényeg, hogy legyen meg a napi kis mozgásod, én ezt letudom a takarítással, és néha egy kis séta, na meg egyre többet gyalogolok szándékosan, hogy friss levegőn legyek. Ha nincs kedved hozzá akkor ne kínozd magad a tornával, kétlem, hogy anyáink jógázni jártak volna, vagy medence-erősítő tornára :-))... Bolodg babavárást! És könnyű szülést!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!