3 napja fájdogál alul a hasam, meg körbe a derekam, a hüvelyembe is nyilalgat, a nyákdugó is apránként távozgat, nemsoká szülni fogok? 36,5 hetes km
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 10:12
1/3 anonim válasza:
Szia! Sajnos segiteni nem nagyon tudok,csak azért irok mert én 35 hetes vagyok és ugyanezek a tüneteim. Azt szeretném kérdezni hogy neked a nyákdugó hogyan távozik? Irtad hogy részletekben. De ez mit takar? Mert nekem pl tegnap reggel pisilés után egy pici (kb 1cm) véres nyálkás darabka volt a wc papiron,utána még 1-2-szer kicsit halványabb de ugyanugy pici. azóta meg semmi. A derekam az nekem is majd leszakad,néha keményedek is,és 3-4 napja nagyokat nyilal valami nekem is nagyon lentre.Én ma du. elmegyek a dokimhoz mert 30 hetesen voltam utoljára hogy nézze meg a méhszájat,vagy egyáltalán mit mond.Jó lenne még 2-3 hetet kihuzni.
2/3 anonim válasza:
Szia ha a nyákdugó távozik az még nem baj mert azzal még nyugodtan kihúzhatod a végéig.A nyilalgatások meg valószínűleg tágulsz.A fájások vagy haskeményedés ha nem rendszeres akkor még nincs gond,de ha néha fáj az csak erősebb jósló ne ijedj meg.Az igazi fájást meg fogod ismerni.
3/3 anonim válasza:
Szia, 34 hetes vagyok, a nyákdugót leszámítva dettó. Számításaim szerint előrébb vagyunk a kiírtnál, UH szerint pedig 10 nappal (ami sztem túlzás). Én tuti felhívnám a dokimat, nála jobb tanácsot úgysem tud adni senki, mire számíts. Lehet, hogy az sem árt, ha megnéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!