Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj a derekam.12 hetes vagyok....

Fáj a derekam.12 hetes vagyok. Másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés

2012. szept. 6. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
bizony volt, sőt van is. nem tudom mitől lehet, de ennél már csak rosszabb lesz, mikor nagy lesz a pocak :)
2012. szept. 6. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
én is 12 hetes vagyok..nekem meg nyilall a fájdalom a méhemnél..sztem ezek mind normális jelenségek..míg nincs vérzés
2012. szept. 6. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én még csak 7-8 hetes vagyok, de már most leszakad a derekam :(((
2012. szept. 7. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 12 és 18 hetesen volt 2-3 nap, amikor azt hittem, szétszakad a derekam, nagyon szenvedtem. Azért van, mert a szervezet már ilyenkor készíti elő a szülésre az ízületeket, azok lazulnak, és ez fáj. Én akkor alig bírtam mozogni.
2012. szept. 7. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
13. héten vagyok, de már a 7. héttől kezdve iszonyatosan fáj. Sajnos ezt el kell viselni... Illetve a férjem szokta simogatni, kicsit nyomkodni, hogy enyhüljön, de mélyebb masszírozást nem nagyon szabad terhesség alatt, mert vérbőséget okoz.
2012. szept. 7. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!