Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon mikor jön már a baba?

Vajon mikor jön már a baba?

Figyelt kérdés

38. hétben vagyok kb másfél hete vannak ezek a "tüneteim":

- bő 2 ujjnyira nyitott méhszáj

- távozott nyákdugó

- napi szintű jóslófájások és keményedések (van, amikor órákon keresztül, rendszeres fájások és keményedések)

- napi többszöri székelés (vann, amikor hasmenés jellegű)

- sűrűn jelentkező "majd leszakad a derekam" érzés

- feszes magzatburok (ezt tegnap este mondta a dokim)

Tudom, hogy nem lehet megmondani pontosan, hogy mikor érkezikés azt is tudom, hogy már nincs sok, de a fenti tünetek miatt már éjszaka sem bírok rendesen aludni és a kialvatlanságtól, már teljesen kivagyok. Ráadásul elkezdtem nagyon vizesedni is, és emiatt nagyon fájnak a lábaim is. A derékfájás miatt, pedig alig tudok menni, megfordulni az ágyban...stb

2012. szept. 6. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem már egyáltalán nincs sok hátra.Max 3 nap és megszülsz.Vicces kisgyerkőc lesz az biztos,ha így szívat téged:D A jóslóra meleg vizes zuhany és pihenés.Majd írj!Kisfiú/kislány?Mi lesz a neve?
2012. szept. 6. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:

2. gyerkőc lesz és kislány. Izabella Nóra nevet fogja kapni.

Az biztos, hogy már most "szívat" minket, mert a 33. héten ő úgy döntöt szeretne kijönni, így kaptam visszatartó infúziót és tüdőérlelőt. Akkor sikerült "meggyőzni", hogy még maradjon. Hát, most meg már nem akar kijönni, olyan jól érzi magát. :)

2012. szept. 6. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
érdemben nem tudok hozzászólni, de kitartás:-)
2012. szept. 6. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Épp a második lányommal az utolsó 3 hetet így töltöttem, a nyákdugó távozása után 10 nappal született a kicsim.

A szülésznőm azt javasolta, amikor már kibuktam, és nem tudtam aludni, hogy este vegyek egy fürdőt, igyak meg egy fél pohár vörösbort és úgy feküdjek le aludni.

Aludtam 6 órát egyben (ilyen egész terhesség alatt nem volt!) és reggel 6-kor az első éles fájásra ébredtem, fél 11-kor már babáztam.

Próbáld ki, ha nem is lesz baba még, legalább alszol egy jót!

2012. szept. 6. 16:33
 5/6 A kérdező kommentje:

dves Utolsó!

Sajnos nálam ez a boros+ kellemes fürdős dolog nem jött be. Éjjel megint több, mint két órán keresztül fent voltam a jóslók miatt. Rendszeresen 7 percenként jöttek és elég erősek voltak, de szinte egyik pillanatról a másikra el is múltak. Pedig már azt hittem jön a baba. :( Ma megyek CTG-re, utána a dokimhoz.

2012. szept. 7. 07:10
 6/6 A kérdező kommentje:

dves= Kedves :)

Bocsi lemaradt az eleje!

2012. szept. 7. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!