Vajon mikor jön már a baba?
38. hétben vagyok kb másfél hete vannak ezek a "tüneteim":
- bő 2 ujjnyira nyitott méhszáj
- távozott nyákdugó
- napi szintű jóslófájások és keményedések (van, amikor órákon keresztül, rendszeres fájások és keményedések)
- napi többszöri székelés (vann, amikor hasmenés jellegű)
- sűrűn jelentkező "majd leszakad a derekam" érzés
- feszes magzatburok (ezt tegnap este mondta a dokim)
Tudom, hogy nem lehet megmondani pontosan, hogy mikor érkezikés azt is tudom, hogy már nincs sok, de a fenti tünetek miatt már éjszaka sem bírok rendesen aludni és a kialvatlanságtól, már teljesen kivagyok. Ráadásul elkezdtem nagyon vizesedni is, és emiatt nagyon fájnak a lábaim is. A derékfájás miatt, pedig alig tudok menni, megfordulni az ágyban...stb
2. gyerkőc lesz és kislány. Izabella Nóra nevet fogja kapni.
Az biztos, hogy már most "szívat" minket, mert a 33. héten ő úgy döntöt szeretne kijönni, így kaptam visszatartó infúziót és tüdőérlelőt. Akkor sikerült "meggyőzni", hogy még maradjon. Hát, most meg már nem akar kijönni, olyan jól érzi magát. :)
Épp a második lányommal az utolsó 3 hetet így töltöttem, a nyákdugó távozása után 10 nappal született a kicsim.
A szülésznőm azt javasolta, amikor már kibuktam, és nem tudtam aludni, hogy este vegyek egy fürdőt, igyak meg egy fél pohár vörösbort és úgy feküdjek le aludni.
Aludtam 6 órát egyben (ilyen egész terhesség alatt nem volt!) és reggel 6-kor az első éles fájásra ébredtem, fél 11-kor már babáztam.
Próbáld ki, ha nem is lesz baba még, legalább alszol egy jót!
dves Utolsó!
Sajnos nálam ez a boros+ kellemes fürdős dolog nem jött be. Éjjel megint több, mint két órán keresztül fent voltam a jóslók miatt. Rendszeresen 7 percenként jöttek és elég erősek voltak, de szinte egyik pillanatról a másikra el is múltak. Pedig már azt hittem jön a baba. :( Ma megyek CTG-re, utána a dokimhoz.
dves= Kedves :)
Bocsi lemaradt az eleje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!