Terhességre vitaminok?
Figyelt kérdés
4 hetes terhes vagyok és már terheség előtt két hónapal szedtem a gravidát és most is. mellé még magne b6,és magnesium citrici 500 mg és, homeos bogyót hányingere szédűlésre.azt szeretném ezeél kérdezni hogy ha már teljesen a terheség elejétől szedtem és szedem ezeket akor nem leszek rosszul ha el jön a hatodik hét?nagyon szépen köszi a válaszokat.azok válaszoljanak akik igy voltak v vannak.2012. szept. 6. 09:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem feleslegesen sok bogyót szedsz.
A várandósság alatti rosszullét pedig ezektől függetlenül előjöhet, hiszen nagy hormonális változások zajlanak benned.
Nem feltétlen pont a 6. héten fog először jelentkezni (nekem pl. már az 5. héttől hányingerem volt) és az is lehet, hogy teljesen megúszod és jól leszel.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Mivel a 12. hétig (vagy akár tovább is) előfordulhatnak ezek a tünetek, így folyamatosan szedned kell a "gyógyszereket", hogy csillapítsd őket.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a válaszokat. azért raktam fel ezt a kérdést mert sajnos én nagyon nagyon rosszul voltam az előző terheségemnél és nagyon félek ettől :( . persze nagyon őrűlök a babucinak :)
2012. szept. 6. 09:28
4/4 anonim válasza:
Szerintem elég a vitamin. Magne B6-t akkor szedj, ha a doki is azt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!