Mikortól lehet érezni erőteljesen a babám mozgását, úgy hogy a párom is érezhesse, ha ráteszi a kezét? 20hét+5napos vagyok.1. babát várjuk
Figyelt kérdés
2008. máj. 14. 16:04
1/4 anonim válasza:
most már 1-2 hét múlva kellene, de lehet, hogy holnap. Ne legyél türelmetlen, mindjárt itt az ideje.
2/4 anonim válasza:
az enyém 24 hetesen érezte először. igaz, korábban nem is próbáltuk. lehet, hoyg érezte volna előbb is. csak pont nem volt ott, amikor éppen rúgdosott, így nem tudtam szólni neki.
3/4 anonim válasza:
Én 16 hetesen éreztem először, akkor a férjem még nem. Ő olyan 19-20 hetesen érezte. Hamarosan már neki is meg tudod mutatni ŐT! Egy jó ötlet: az én férjem először úgy érezte, hogy szóltam neki, hogy most mocorog ő pedig finman odatette a száját a pocimra, mert a szája sokkal érzékenyebb a kezénél. Ez most lehet hülyén hangzott, de így van. Jó szórakozást!!
4/4 anonim válasza:
Nalunk olyan 23. hettol kezdve erezte igazabol, elotte is probaltuk, ahogy elkezdett mocorogni a babo mindjart szoltam neki, de ahogy ratette a kezet, babo elhallgatott, meg se moccant. Ez ment egy-ket hetig, mar azt hitte a ferjem, hogy csak neki nem akar rugdosni. Aztan egyik reggel, nem sokkal ebredes utan volt nagy kalimpalas odabent, es gyorsan odatettem a kezet. Legalabb tizszer megrugta egymas utan a parom kezet, volt nagy boldogsag! Ne surgessetek az idot, barmikor is kovetkezik be, nagyon nagy orom lesz! :) Boldog babavarast, 28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!