Nálatok, hogy zajlott a szülés utáni pár nap a kórházban?
Első fiú babámat várom lassan itt a szülés.
Attól félek, hogy ha meglesz a baba és a kezembe adják nem fogom tudni, mit kell vele kezdeni. Hogy kell pelenkázni, öltöztetni, etetni stb. meg lehet ezt tanulni addig vagy a kórházban fog valaki segíteni? persze olvasok könyveket erről, de ott élesben más lesz a dolog. Kicsit aggódom...
mintha csak magamat hallanám! :)
amikor a kisfiam megszületett,én is így voltam vele,mint te. nem tudtam igazán elkezteni vele semmit.olyan kis pici volt,és még nem ismertük egymást,nem tudtam mi kell neki meg minden. szerencsére a férjem nagy segítségemre volt! a kórházban mindent megmutatnak,ne izgulj! meg vannak olyan anyukák is,akik minden egyéb nélkül ( gondolom az anyai ösztön :) )mindent tudnak rögtön. ne izgulj,minden rendben lesz!! össze fogtok szokni a babáddal! sok boldogságot neked,és ne izgulj! :)
meg vannak olyan anyukák is,akik minden egyéb nélkül ( gondolom az anyai ösztön :) )mindent tudnak rögtön.
Jószándékkal írsz, de ilyen nincs:) Mkinek bele kell jönni. Kinek több-kinek kevesebb idő. Az egyik ismerősöm is "hencegett" hogy ő már szülés után olyan flottul pelenkázta a babáját, h a többiek csak nézték... egyszer eljött hozzánk, na mondom tesztelem picit... épp teli volt pisivel a pelus, úgy tettem, mintha baromi fontos dolgom lenne, kértem cserélje ki. Elhiszitek, ha azt írom, h fordítva adta rá? .....:)
elsö vagyok:
:D hát ez jó!
nem tudom,nekem 2 ismerösöm is van,és egyböl csináltak a babával mindent. én meg csak álltam otthon,és még megfürdetni sem mertem. pelenkázás az ment. :) de tényleg belejön az ember,és akkor majd megy minden! :)
olyan pinduri volt a lányom nekem legalább is, hogy az első pelenkázást is a szobatárs csinálta mert nem mertem :)
de aztán belejöttem.
gyakorlat teszi a mestert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!