Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttátok már ezt a weblapot?...

Láttátok már ezt a weblapot? Milyen? Vélemények?

Figyelt kérdés

www.miamegoldas.sokoldal.hu

Jelzem!Nem én csináltam!

2009. júl. 27. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ötlet jó, csak a kivitelezés olyan furcsa. Na meg hát tök üres...nem tudom. Kicsit kellene rajta formálni, bővíteni, hirdetni mindenfelé és lehetne belőle valami.
2009. júl. 27. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én véleményem az,hogy egy kicsit felesleges,mert aki IGAZÁN gyereket szeretne,pénz ide vagy oda,azt az atya úr isten se beszéli le a gyerekvállalásról.Régen is nagy volt a szegénység,mégis a nagy gyerekszámú családok voltak jellemzők,bár az akkori gyerekbetegségeket még nem tudták így gyógyítani,és lehet,hogy a 6 gyerekből csak 4 nőtt fel.

Szerintem aki Igazán gyereket szeretne,nem győzik meg az észérvek,csak a szívére hallgat.

2009. júl. 29. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Persze igazad van!De mondjuk akinek se ház,se sok pénz,annak bizony csak a gyűjtögetés marad!

nekem az első gondolat az volt mikor megláttam,hogy...ez durva!Mármint megpróbáltam 2-szeri minimálbérrel számolni,és még az albérlet is necces lehet nekik,hát még a saját lakás és egy hitel!Tehát ha nem akarja az utcán nevelni a gyermekét akkor kb. 15 évet kéne várni,hogy legalább lakás ügyileg biztonságban legyen a pici!ne nekem ez a durva!

2009. júl. 29. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!