Azt hallottam, hogy a terheléses cukor vizsgálat elötti este össze lehet keverni a trutyit, pici citrommal. berakni a hűtöbe, és reggel meginni. Ez tényleg igaz?
Szerintem ez mindenhol máshogy van. Én múlthéten voltam és ott reggel 8-kor levették a vért, éppenhogy összekeverte a nővér a löttyöt(a második kortynál már szinte rágni kellett)de kicsi citromlevet tett bele legalább. Aztán pontosan 2 óra múlva vissza kellett menni a következő vérvételre.
Nem lett volna kellemetlen, ha hagyja, hogy én kevergessem kicsit tovább. Szóval az a tanulság, hogy legyél erélyes és keverj!!:))) Hallottam olyanról, aki jeget vitt bele. Én is gondolkodtam rajta, de nincs termoszom :))
Az biztos, hogy előtte van vérvétel és utána pontosan 2 órával. (Közben én vásárolgatni mentem.)
A mi kórházunkban kétszer is van ilyen ráadásul, a 22. és a 28. héten úgy tudom. Legközelebb okosabb leszek.
23 hetes kismama.
Nem, tilos összekeverni előre!!!
Akkor ott, a laboros fogja neked megkeverni.
Citromot vihetsz magaddal, beleteheted, de iható.
Nem ihatod meg előre, hisz a vizsgálat úgy kezdődik, hogy vesznek éhgymorra vért, aztán megiszod, és utána-kinél hogy -veszik le a még 2 vagy 3 vért. És megcisnálják 2 óra alatt, mert ezt ne húzhatod másnapra.
TEhát nem keverhetsz, és nem ihatod meg reggel.
Menj oda éhgyomorra, vidd a port, és ha akarsz citromot, és kész leszel 2 óra alatt, nem vészes. Utána ehetsz csak, van ahol inni sem engednek közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!