Ti hogy vetették észre, hogy befordult a babátok? Érezni? Vagy vannak erre utaló dolgok, amikből tudni lehet?
Nekem 35 hetesen fordult be, majd' szétfeszítette a hasam.
Nem tudtam először, hogy ez azért van, mert épp fordul, csak gondoltam. Mert nagyon feszült a hasam, fájdalmas is volt, és néha görcsöket is okozott ez.
Korábban nem éreztem, ha forgolódott odabent, de így nagyterhesen már éreztem, nagyon kényelmetlen volt a mozgása.
Én észrevettem. 24-25 hetes voltam, és egy éjszaka arra ébredtem, hogy iszonyatosan feszül a hasam. Láttam, hogy keresztben fekszik, annyira kinyomta magát, hogy tisztán kivehető volt kívülről, hogy hol a kis feje, és hol a lába. Előtte végig faros volt, 26 hetesen mentünk 4D-re, ott mondták, hogy koponyavégű, amit szerencsére azóta is tart. Van olyan, aki nem veszi észre, olyan diszkréten csinálja a kicsike, nekem szerencsém volt.
39+5 hkm
39. hét felénél fordult be.
Három éjszaka voltak órán át tartó rendszertelen jósló fájások. Én nem voltam benne biztos, hogy befordult, csak azt tudtam, hogy már nem úgy van, mint előtte, mert ezt megelőzően NST-n a szülésznő megmutatta, hogy a feje hol van, illetve hogy tapintásra az a legkeményebb. Szóval azt tudtam csak, hogy a feje már nincs a bordám alatt, de hogy hol van, azt nem, mert alul "hiába kerestem". Harmadik terhességem volt, mégsem éreztem. A következő orvosi vizsgálatnál mondta a dokim, hogy fejvégű. És még több mint két hétig trónolt odabent, a művelet után napokig szélcsend volt, semmi fájás, egyebek...
A 28-30 hetes uh-ra már befordultak. Később onnan tudtam,hogy még mindig úgy vannak,hogy a szívhangot a köldököm alatt találta meg a védőnő,és az nst-n is lentre kellett tenni a tappancsot.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,17hkm
Köszönöm a válaszokat! Ennek fényében remélem,hogy be van fordulva,nst-n nekem is a köldököm alá tették a tappancsot :)
Köszi a jókívánságot,kedves utolsó!
Boldog babavárást mindenkinek, a későbbiekben pedig örömteli babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!