Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek nekem is? Hét,...

Tippelnétek nekem is? Hét, +kg, fiú-lány?

Figyelt kérdés

Köszi előre is mindenkinek! :)

u.i.:vannak itt kismamák Szeged mellől?

[link]

2012. aug. 28. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tipp: 20. hét, kisfiú, + 1 kg

Én most vagyok 30 hetes, kisfiút várunk, a 20. hétig hánytam, 9 kg-ot fogytam, végre elindult fölfelé a súlyom, most vagyok 64,5 kg (vagyis eddig 3,5 kg jött vissza) és 172 cm magas. Ha úgy jártál mint én, akkor a megoldás meglepő lehet...

2012. aug. 28. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
18. hét fiú :)
2012. aug. 28. 19:36
 13/13 A kérdező kommentje:

A 9, 10-es válaszoló találta el. 16hetes terhes vagyok.

Én nem titulálom magam csinosnak, sőt, meg is lepett, hogy sokan 20héten felüli pocaknak tippeltétek. Én magamon inkább "hájas pocit" látok, akkor ez már terhes hasnak néz ki azt mondjátok? :)

10kg túlsúllyal kezdtem a terhességet, eddig 2,5 kg-t híztam. Rosszulléteim nincsenek, inkább zabarohamaim :D

A nemét még nemtudjuk, én kislányt érzek, de örülök, hogy fiúnak tippeltétek mert minden ismerősöm szintén lányt mond. Hamarosan kiderül :)

köszi nektek

2012. aug. 28. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!