Ti csináltattok kombinált tesztet a 12. héten?
22 éves vagyok, és megcsináltattam. Jobb félni mint megíjedni, ezen ne múljon semmi!
34hkm
Megcsináltattam!
Így éreztem magam biztonságban. Ráadásul Edwards kórra is nézik, ami az uh nem egyértelműen kimutatható!
Nem ezen az x ezer forinton múlik az életem, akkor meg miért ne!
Én megcsináltattam és sztem jól tettem. Az eredményem 1:12000 lett, de utána a 16. héten az afp-m 0,47 lett. Ha nem lett volna kombináltam akkor tuti magzatvízvétel lett volna, így megúsztam, mert új számítást csináltak ezzel együtt és sokkal jobb eredmény jött ki.
A kórházban 9000.- volt, nekem ennyit megért.
Viszont az is igaz, hogy mikor a legnagyobb született még nem volt ilyen vizsgálat, csak horror áron, nem is nagyon reklámozták, amikor a kisebbikkel akkor meg nem csináltattam meg. Most örülök, hogy végül is elmentem. :)
30 hkm
Én is megcsináltattam, nem tudtam volna nyugodt lenni, ha ezt kihagyom. Még így is rengeteg kockázati tényező van a 9 hónap során... Egyébként én 20 évesen is megcsináltattam volna, nemhogy 30 évesen, azért az már nem tinédzser kor. Az orvos meg nagyon okos lehet, ha erre a vizsgálatra mondja, hogy felesleges, inkább az afp-re mondta volna. Manapság szinte minden normális orvos ajánlja.
Ja, ismerősöm 23 éves, nem csináltatta meg, mert az őt az orvosa nem tájékoztatta erről, meg fiatalnak gondolta magát ehhez. Az afp-je rossz lett, így idegbajos volt jó pár napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!