Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti csináltattok kombinált...

Ti csináltattok kombinált tesztet a 12. héten?

Figyelt kérdés
30éves kismama vagyok,a 12. heti uh.alapján minden a legnagyobb rendben.Az előző babámnál se csináltattam meg ezt a tesztet.Most gondolkodom esetleg mégis elmenjek a héten.Az orvosom szerint felesleges.
2012. aug. 28. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok, és megcsináltattam. Jobb félni mint megíjedni, ezen ne múljon semmi!

34hkm

2012. aug. 28. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Megcsináltattam!

Így éreztem magam biztonságban. Ráadásul Edwards kórra is nézik, ami az uh nem egyértelműen kimutatható!

Nem ezen az x ezer forinton múlik az életem, akkor meg miért ne!

2012. aug. 28. 15:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Én megcsináltattam és sztem jól tettem. Az eredményem 1:12000 lett, de utána a 16. héten az afp-m 0,47 lett. Ha nem lett volna kombináltam akkor tuti magzatvízvétel lett volna, így megúsztam, mert új számítást csináltak ezzel együtt és sokkal jobb eredmény jött ki.

A kórházban 9000.- volt, nekem ennyit megért.

Viszont az is igaz, hogy mikor a legnagyobb született még nem volt ilyen vizsgálat, csak horror áron, nem is nagyon reklámozták, amikor a kisebbikkel akkor meg nem csináltattam meg. Most örülök, hogy végül is elmentem. :)

30 hkm

2012. aug. 28. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is megcsináltattam, nem tudtam volna nyugodt lenni, ha ezt kihagyom. Még így is rengeteg kockázati tényező van a 9 hónap során... Egyébként én 20 évesen is megcsináltattam volna, nemhogy 30 évesen, azért az már nem tinédzser kor. Az orvos meg nagyon okos lehet, ha erre a vizsgálatra mondja, hogy felesleges, inkább az afp-re mondta volna. Manapság szinte minden normális orvos ajánlja.

Ja, ismerősöm 23 éves, nem csináltatta meg, mert az őt az orvosa nem tájékoztatta erről, meg fiatalnak gondolta magát ehhez. Az afp-je rossz lett, így idegbajos volt jó pár napig.

2012. aug. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!