Tudnátok abban segíteni nekem, hogy hány hetesen kell felkeresni először a védőnőt? 4hét 2 napos terhes vagyok, holnap megyek először nődokihoz.
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 20:30
11/13 A kérdező kommentje:
Akkor is keressem fel,ha még nem látott semmit az orvos,csak megvastagodott méhnyálkahártyát??Még petezsákot sem látott.Annyit írt a leletemre,hogy korai terhesség,4-5.hét,és 2 hét múlva menjek Controlra(UH-ra).
2012. aug. 30. 17:41
12/13 anonim válasza:
Szerintem majd a kontroll után, akkor már biztosra megerősítheti a terhesség tényét és ezzel a papírral irány a védőnő! (Bocs, hogy ilyet írok, nem ijesztgetésképpen, de a korai terhesség még annyira bizonytalan, pl. felszívódhat, kilökődhet, ezért is célszerű várni, míg a babának mérhető adatai lesznek.) Jó egészséget és boldog babavárást!
13/13 A kérdező kommentje:
Persze,én ezzel tisztába vagyok.De reméljük,hogy ilyen nem fog történni!!!!!!!!!! Én csak pozitívan állok a dolgokhoz.Én is úgy gondolom,hogy először megvárom,hogy biztosabb legyen.2 hét múlva hátha lesz már szívhangja is :)
2012. aug. 30. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!