Téli babának újszülött zoknibòl és harisnyábòl mennyit vettetek? Normális az. H 19. Héttől már kivűlről is láthatò a baba mozgása? Mellsőfali a lepény.
Ne vegyél harisnyát, zoknit sem, csak talpas rugit, nadrágot!
Nekem mindig lerúgta a zoknit, a nadrág szára felcsúszott, kivolt a lábszára, harosnyából pedig horror áron volt a pici, 1500 Ft, és a legkisebb is 3 hónaposan volt rá jó!
Harisnyát én nem vettem!
Zoknit igen, de kb. két pár volt, amit nem jött le a lábáról!:)
19. héten még nem hinném,hogy látható kívülről!:)
Nekem van 2 pár újszülött zoknim, 5 pár 0-3 hóig + örököltünk 1 harisnyát.
Vettünk neki egy kertészgatyót, ahhoz mindenképpen kellett a zokni, másrészt olyan okosságot olvastam itt (legalábbis nekem hasznosnak bizonyult), ami miatt a zokni mellett döntöttem, hogy hűvösebb időben rá lehet húzni a zoknit a rugi fölé kívülről és nem tudja a picur lábait felhúzni a rugiból, biztosan melegen tartja, másrészt, ha kimegyünk sétálni is rá lehet húzni egyet.
Nekem is mellső fali a lepény, én a 23. héten láttam először a határozott mozgást kívülről is (vagy csak előtte nem néztem).
Én a 18. héttől éreztem rendszeresen a picit, de kívülről még abszolút nem látszott, sőt, még a férjem sem érezte a rugdosásokat, csak jóval később. A lepényem mellső fali. Novemberi baba lesz, szerintem ne vegyél se zoknit, se harisnyát, csak bodyt és rugit. Én sem vettem, tapasztaltabbak tanácsára, mert nem szeretik a babák. Harisnyát is csak keresztelőre esetleg...
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!