C 1222 esetén milyen szülésbeindító praktika válna be szerintetek? Mert a front sajnos nekem nem :- (
Még ne legyél elkeseredve, estére ér ide igazán a front. Addig bármi történhet! :) Mikorra vagy kiírva?
Egyébként én azt olvastam, hogy sok tonikot kell inni, vagy bújj össze apával, valakinek a sok takarítás, lépcsőzés válik be.
Most már igazán nincs mitől félned,ha kívánod,bújjatok csak össze. :D
38hkm
Szia!
Én is péntekre vagyok kiírva c szintén 1222 már 1 hete nyákdugó "elment". minden gondolatom a szülés körül forog nagyon szeretnék már túl lenni rajta. De a kisasszony még úgy látszik nem akarja.Én nagyon reménykedtem a frontba de eddig nem igazán jelentkeztek a "tünetek" a derekam görcsölget de ez már napok óta így megy. Nekem 3. baba lesz neked?
Remélem az éjszaka neked és nekem is megindul és gyorsan túl leszünk rajta. Könnyű és gyors szülést kívánok neked!!!
És persze jó egészséget mert az a legfontosabb!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!