Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » C 1222 esetén milyen szülésbei...

C 1222 esetén milyen szülésbeindító praktika válna be szerintetek? Mert a front sajnos nekem nem :- (

Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Még ne legyél elkeseredve, estére ér ide igazán a front. Addig bármi történhet! :) Mikorra vagy kiírva?

Egyébként én azt olvastam, hogy sok tonikot kell inni, vagy bújj össze apával, valakinek a sok takarítás, lépcsőzés válik be.

2012. aug. 26. 17:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Tonikot kipróbálom szerintem :-) lépcsőzést nagyon nem bírom meg a takarítást sem, csak a lábaim fájnak tőle. Péntekre vagyok kiírva de már úgy mocorog a baba hogy érzem hogy neki sem kényelmes és nekem is kellemetlen érzés :-( De lehetséges hogy apa segít majd be :-) egyszer már sikerült neki 34hetesen, akkor nagyon megijedtünk és most félek megint vele leni :-(
2012. aug. 26. 17:41
 3/15 anonim ***** válasza:

Most már igazán nincs mitől félned,ha kívánod,bújjatok csak össze. :D

38hkm

2012. aug. 26. 18:11
 4/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is péntekre vagyok kiírva c szintén 1222 már 1 hete nyákdugó "elment". minden gondolatom a szülés körül forog nagyon szeretnék már túl lenni rajta. De a kisasszony még úgy látszik nem akarja.Én nagyon reménykedtem a frontba de eddig nem igazán jelentkeztek a "tünetek" a derekam görcsölget de ez már napok óta így megy. Nekem 3. baba lesz neked?

2012. aug. 26. 18:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát igen mindenkinél más a dolog mert van aki félidőtől ilyen méhszájértékkel végigviszi a terhességet, van akinek meg már jön is a baba. Nekünk első lesz, és zárt méhszájam volt, így szabad volt a szex is de 33hetesen megindult tőle a szülés bár visszatartották, ezért félek kicsit tőle :-( bár tudom most már igazán jöhet a baba de nagy volt az aggodalom akkor :-(
2012. aug. 26. 18:36
 6/15 anonim ***** válasza:

Remélem az éjszaka neked és nekem is megindul és gyorsan túl leszünk rajta. Könnyű és gyors szülést kívánok neked!!!

És persze jó egészséget mert az a legfontosabb!!!!!

2012. aug. 26. 18:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nekem az éjszakai front sem segített!!!
2012. aug. 27. 07:53
 8/15 A kérdező kommentje:
Nekem sem :-( de most már kibírom ezt a kis időt csak nehezen. Bár holnap már lehet guggolásokat fogok csinálni ha bírom :-D
2012. aug. 27. 12:07
 9/15 anonim ***** válasza:
Te is egyben vagy még??
2012. aug. 29. 08:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen :-( enyhébb pocifájásaim vannak tegnap óta, ma megittam 1liter tonikot de még nem hat :-D
2012. aug. 29. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!