Kismamák, anyukák ezek normális dolgok? Tegnap reggel pozit teszteltem és a hőm 36.7-volt. Mára nem várom, ma reggel viszont már csak 36.6 volt. De pozit teszteltem ma is.
Figyelt kérdés
Amint viszont még megdöbbentem reggel,hogy este úgy feküdtem le,hogy annyira fájt mind a két mellbimbóm,hogy alig lehetett hozzájuk érni.Ma reggel keltem fel h mérjem a hőmet,és egyáltalán nem fájt!!Most sem fáj.Ez normális??Meg félek nagyon a hőmtől,hogy nem fog fentebb menni,hanem esni fog le. :(( Volt már olyan kismama vagy anyuka,aki ugyan ebben a cipőben járt??2012. aug. 25. 08:23
11/23 A kérdező kommentje:
Ja és peteérésem 13.án volt.
2012. aug. 25. 11:02
12/23 anonim válasza:
Nekem július 28.tól fájt a mellem azt hittem hogy azért mert meg fog jönni. De július 31.én nagy meglepetésemre nem is jött meg. Nem is foglalkoztam a hőmmel. Arra lettem figyelmes, hogy egyik-napról a másikra megundorodtam a kávétól. 11.én csináltam tesztet ami pozitív lett annyira nem akartam elhinni hogy rá 2napra megint és az is pozitív lett. Én nem is foglalkoztam a hőmmel terhesség előtt és utána se. 7+6napos vagyok ma.
13/23 anonim válasza:
Én akkor mentem mikor kimaradt a mensim,rá 1 hétre kb. Szívhangot nekem nem is hallgattak csak 18. héttől,gondolom uh-n látják ahogy mozog a szíve. Boldog babavárást!
14/23 anonim válasza:
15/23 A kérdező kommentje:
Igen itt már megnéztem,és eszerint 4 hét 2 napos vagyok.Szóval akkor még várjak 3 hetet és csak azután menjek orvoshoz??Nem sok egy kicsit a 3 hét??
2012. aug. 25. 12:26
16/23 A kérdező kommentje:
Ne menjek hamarabb??
2012. aug. 25. 12:27
17/23 anonim válasza:
8-as vagyok
Hát szerintem ilyenkor még korai, az orvos úgyse nagyon lát még semmit. Én is csak a 8. héten voltam, akkor már volt szívhangja is. Mondjuk ha téged megnyugtat, akkor elmehetsz előbb is, de később úgyis visszahív.
18/23 anonim válasza:
Korai szerintem még elmenned mert úgy is vissza fog hívni. nekem is nehéz volt kivárni az időszakot de hamar el tellett. Legalább mire mész oly szép örömet szerez neked az uh-nál hogy már lesz szívhang is :) Én mikor mutatja hogy van majdnem elsírtam magamat annyira örültem neki. :)
19/23 A kérdező kommentje:
És ha a 6.héten mennék,2 hét múlva??Akkor már látni fog azért valamit,ugye??Szívhang van már 6. héten? És még 1 kérdés:ti mennétek 7.-8. hétig dolgozni olyan munkahelyre,ahol írtó nagy por van,nagyon nagy zaj,és vegyszer??Ahol 8 órán keresztül állni kell,és emelni?És ahol nincs biztosítva kajaszünet,hanem folyamatos álló munka van??Én ilyen munkahelyen dolgozom,és azt mondta a műszakvezetőm,hogy 7.-8. hétig járjak amíg nőgyógy nem néz meg és utána menjek táppénzre,de a párom sem örül neki mert sokallja meg én is sokallom.Így Azt beszéltük meg,hogy 1 hét múlva lehet eljövök táppénzre.Nagyon vártuk már a babát,és most hogy itt van,nem szeretném a munkahely miatt elveszíteni.A kolléganőm is azt mondta,hogy pont most az elején kell nagyon vigyáznom magunkra,hogy nehogy ne tapadjon meg rendesen meg ilyenek.Meg 4 műszakba járok,egyik nap délután megyek,aztán másnap már éjszaka,aztán van pihenőm is,de utána jön a délelőtt,és a szervezetem össze-vissza reagál ezekre..a babával pedig sokat kellene pihenni..pl egy kismamának este aludnia kellene,nem dolgoznia,nem?Ti mit csinálnátok??
2012. aug. 25. 23:11
20/23 anonim válasza:
17-es vagyok
Hát ha ilyen helyen dolgozol, akkor szerintem mégis menj orvoshoz, előbb is. Max. menned kell majd még 8 hetesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!