Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák/anyu...

Vannak itt olyan kismamák/anyukák, akik másodjára is cukrosak lettek a várandósság alatt?

Figyelt kérdés
Hogy viseltétek? Én teljesen kivagyok, tegnap tudtam meg, hogy újra cukros vagyok. Nektek hogy sikerült ezen túllendülni?
2009. júl. 25. 11:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 9 hetes vagyok a másodikkal, a doki kedvesen azt mondta, hogy ne is várjam meg a terhelést (amit amúgy csak a 18. hétre hoznak előrébb a 24. hétről) , mert valószínü úgyis magas lesz, és már most diétázzak.

Nem tudom hogy fogok kibírni, 3 óránként és elég sokat eszek, mióta terhes vagyok. Nekem egy étkezés 2 szelet kenyér, akkor megy egész napra jut ennyi...

De a babért sokmindent fel kell adni...

2009. júl. 28. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Annyira nem kell kétségbeesni!Lehet enni 3 óránként,csak mindenből egyszerre keveset és akkor nem lesz gond!A cukorral nagyon csinján kell bánni,ha lehet inkább édesitőtabi a kávéba és a többibe!Fagyizhattok is csak bele kell számolni a napi ch-ba!Mindenkinek kitartás,nem olyan vészes,csak először megszokni nehéz!A szervezet átáll és akkor nem lesztek már éhesek se!Csak azt nem lehet megszokni,hogyha megkivántok valamit,nem akkor kaphatjátok be,amikor akarjátok!De azért fel a fejjel!:)))

2009. júl. 28. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!