Kinek milyen tapasztalata van terhesség alatt az FLP-s aloe vera gél fogyasztásáról? Lehet, nem lehet?
Nekem nagyon ajánlotta a dokim terhesség alatt ezt a löttyöt, csak éppen nincs rá havi 15 ezer forintom. Egyébként biztos jó, nem lehet hülyeség....
Figyu, nem véletlenül kecskeméti vagy??? :)
Első vagyok.
Bocsi, hirtelen egy másik lötty ugrott be, amit nekem ajánlott a dokim, de annak a neve ALVEO. Az 1 havi adag és kb. 15 ezer Ft.
Egyébként rákerestem a neten, és már más is kérdezte ezt, de egy másik fórumon, ahol orvos válaszolta ezt:
Kérdés:
Szabad-e terhesség alatt aloe vera gel-t fogyasztani (napi 1-2 dl megivására gondolok) Forever Life Products. Jelenleg a 15. hétben vagyok és még soha előtte nem fogyasztottam ilyet.
Válasz:
Minek? Mit tud egy tisztázatlan összetételű, táplálék-kiegészítőként árult (tehát semmilyen szigorú ellenőrzési procedurán át nem ment) anyag, ami a szedését indokolná a tiszteletreméltó de naiv tanácsadókon, avagy ravasz MLM üzletkötőkön kívül???
Csak olyasmit, amit kifejezetten kismamáknak terveztek és állítottak elő.
Dr. Nagy László
szia!
nekem most is van a hűtőben berry nektár... szerintem nagyon jó. Igaz, az ára húzós, tehát nem mindenki tudja megfizetni, de ha valamennyire megveheted, akkor én csak ajánlani tudom!
Szia!
Én is ittam a Berry nektárt naponta fél dl. Én nyáron nem iszom, mert itt vannak a gyümölcsök, zöldségek, de szeptembertől újra beiktatom. Az tény, hogy nekem a terhesség előtt megszüntette a mensi görcsöket, és azt sem tudom évek óta mi az hogy influenza. Szóval biztos, hogy van benne valami igazság. Aki meg nem próbálta ki nem mondhat róla véleményt őszintén. A másik dolog pedig, hogy mikor az második gyermekemet pici korában ekcémás kiütésekkel kezelte a bőrgyógyász, állandóan kaptuk a szteroidos krémeket, és mikor abbahagytuk rá egy hétre újra előjöttek a panaszok. Elkezdtem az aloe first-el fújni a beteg bőrfelülelet napjában többször is és azóta teljesen rendbejött. Az orvos is ismerte a szert, de nem szólt róla, nem tudom miért, pedig aztán elismerte, hogy tudja, hogy milyen jó.
Jó egészséget és babavárást.
Én ittam a gélt, szedtem a probiotic tablettát és az Arctic Sea kapszulát az omega3 miatt.
Orvosi engedéllyel.
A 6 hetes gyerekemnek hasfájásra Activátort adok, a férjem gerincpanaszait ezek a termékek szüntették meg. Megfázásom két nap alatt múlt el a kasvirág kapszulával.
A gátam a First-tel és Gellyvel gyógyult néhány nap alatt.
A céggel csak Magyarországon 8000 orvos és természetgyógyász dolgozik. Minden adagolást és felhasználást meg tudunk kérdezni megfelelő szakorvostól, de az én nőgyógyászom nincs benne a cégben, mégis azt mondta, hogy jó termékek, szedhetem. A fogorvosom is ezeket használja nálam.
Szerintem nyugodtan ihatod, pláne, ha a dokid is ajánlja. Egyre figyelj, hogy az ára nagyker ár legyen, vagy igényelj nagyker kártyát (ebben tudok segíteni), hogy magadnak tudj vásárolni.
Remélem segítettem, boldog babavárást kívánok és könnyű, szép szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!