Kiskunfélegyházán 4d uh-ot hol csinálnak? Orvos neve, telefonszám és ár is érdekelne.
Ha már kismama vagy akkor jársz ott ultrahangon az első emeleten. Oda van kitéve egy tábla, de az információs pultnál fogják megadni a nevét és telefonszámát annak aki végzi. Én is elkértem anno,de meggondoltam magam mikor olyan ember nevét kaptam meg akit soha nem hallottam.
Legközelebb Kecskeméten találsz profi uh-t profi orvosokkal!
Attól függ mit szeretnél, ha csak mozizni, akkor a félegyházi is megteszi, és olcsóbb is. (kb.8körül van, a kecsói 14körül)
Üdv:
26 hetes
Megint én
Kukk be ide, mi ide járunk: [link]
Szia. A kórházban az elsőn Dr. Kurai István maszekon! 6500 ft csak:)! Mi 5db képet kaptunk és egy 25 perces dvd-t:)! Rendes is nagyon a doki! Ajánlom neked!
Tel : 06/70-314-30-14
Szia!
A Fadrusz János utcában van a kórház,ott az elsőn van a 4d-s uh.A szonográfus neve Kurai István Tel.:06-70/314-3014.
Nagyon jó fej és nagyon alapos.Mi 4 képet kaptunk és egy 40 perces dvd-t,ez így csak 6500 Ft.-ba került.Én csak jókat tudok róla mondani,ajánlom mindenkinek.
35 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!