Miért illetve honnan jön mindenkinek a Dominik és Patrik
név? Honnan ered ez az őrület?
Figyelt kérdés
Miért illetve honnan jön mindenkinek a Dominik és patrik név? Honnan ered ez az őrület? Van aki mindkettőt adja a gyereknek. És még büszke is rá. És hihetelenül gyakori. De miért? Fel nem foghatom.
Én a Zselyke Csenge, Kíra, Bendegúz őrületet nem értem... De mások vagyunk ugyebár.
2012. aug. 23. 11:50
12/30 anonim válasza:
Koppány :) gyönyörű :)
2012. aug. 23. 11:50
13/30 anonim válasza:
Én az ősmagyar nevektől kapok frászt, meg lányoknál a Maya Jázmin stb... Szép nevek de egy időben mindenki ezt adta a gyerekének és ahogy már írták elöttem én is megundorodtam tőlük.
Bár nincs a környezetemben sok kisgyerekes, de számomra a Dominik és Patrik név elég ritkának tűnik, lehet sokan ezért választják mert náluk is ritkának számít. :)
8hkm
2012. aug. 23. 12:25
14/30 anonim válasza:
Miért kell mindig mással foglalkozni? Szerintem mindenki olyan nevet ad a gyerekének, amilyet akar. Kedves kérdező! Gondolom neked az tetszik, amit majd te adsz/adtál. Attól meg lehet mást kap majd frászt!
2012. aug. 23. 12:25
15/30 anonim válasza:
onnan jön hogy valakinek ez tetszik...erről mit gondolsz? hogy azért választ valaki valamit mert neki az jön be? miért jarnak annyian farmerban? miért festik annyian a hajukat? miért tetovalnak annyian? miért fülcsi? miért? miért? miért? és mi olyan felfoghatatlan?
2012. aug. 23. 12:41
16/30 anonim válasza:
Ismerősöknél Patrik a kisfiú, most várják a másodikat, akit Dominiknak fognak hívni. :-)))
Én egyik nevet sem adnám, de nem azért mert fúj, milyen, hanem mert nem az én ízlésvilágom. De ettől szerintem ezek a nevek azon túl, hogy igen divatosak mostanában, nem rosszak vagy erőltetettek. Vannak ennél sokkal cifrábbak.
2012. aug. 23. 12:41
17/30 anonim válasza:
én a Zsombor névtől készülök ki....pfff!!!lánynévből meg a Hanna ami kicsapja nálam a biztosítékot.egy időben nagyon tetszett ez a név.az első kislányomnál aki 2 éves,fel is merült ez a név,aztán a terhességem alatt 3 kislány is született akiknek Hanna lett a nevük,na meg is utáltam egyből ezt anevet.
2012. aug. 23. 13:15
18/30 anonim válasza:
Én sem értem hogy miért tetszik sokaknak...Vicces így hogy elgondolkodtam az egyik ismerősünknek 2 fia van: Patrik és Dominik :) Pár hete szült a fodrászom. Mondta hogy fiú lesz, de a nevét még akkor nem tudta. Erre ma találkoztam az anyjával, kérdezem minden okés stb. kérdezem mi lett a neve? Eskü az jutott eszembe hogy tuti Dominik, erre rávágta a nagyi hogy Dominik...Agyam eldobom. 2 volt osztálytársamnak is úgy hívják a gyereküket. Bencéből is rengeteg van.
Lányoknál meg minden 2. Lili meg Anna. Kapásból 4 Lilit tudok...És akkor még oda van az egyik anyuka hogy miylen szép nevet adott...Szép, szép, de semmi eredeti nincs már benne.
2012. aug. 23. 16:21
19/30 anonim válasza:
Én tini korom óta szerettem volna,ha egyszer fiam lesz akkor Dominik legyen a neve. Nekem az egyik Belmondó filmből tetszett meg még akkor. 2 éve terhes lettem még tartottam is ,hogy így fogják hívni, csak sajnos elvetéltem.Bár csak a második neve lett volna. Most mikor terhes lettem már annyi lett belőle a környezetembe,(majdnem minden 2 fiút így hívnak) hogy nem is tetszik annyira. De mivel ez első nevét az apja után kapja ami nekem személy szerint nagyon tetszik így maradhat második névnek a Dominik, anyósom örömére :) Én Tibinek fogom hívni ,más meg ahogy szeretné :) 33hkm
2012. aug. 23. 16:23
20/30 anonim válasza:
Azt gondolom, h ez mindenki magánügye. A kislányunk Zoé lesz, mert nekünk ez a név tetszik. Akinek nem tetszik, az gondoljon bele abba, mit fog érezni, ha lefitymálják a babájának választott nevet. Mert úgyis meg fogja tudni, milyen érzés lesz. Miért jellemző ez ma idehaza, hogy csak úgy leszólunk másokat dolgokért? Te tökéletes vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!