Kellett valakinek terhesen kardiológushoz menni meg EKG-t csináltatni?
külföldön élek, a dokim elküldött, azt mondta azért, hogy megnyugodjunk. Az EKG az olyasmi, mint nálatok az NST vagy ilyesmi, vagy Magyarországon is EKG-nak hívják? Bocsi a tudatlanságomért, de még soha nem csináltam ilyesmit. Vagy ott csinálják majd meg a Dopplert?
Még egyszer bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de ezzel nem vagyok tisztában...
ja, 13 hetes vagyok
Jól írta az első válaszoló.
De nekem az első babánál volt ekg vizsgálat a másodiknál nem...hogy miért, nem tudom.:)
Kötelező belgyógyászati vizsgálatra kell menni, ezen belül csinálnak EKG-t. (ezenkívül fogorvosi, illetve szemészeti vizsgálatra szokták küldeni a kismamákat)
Az EKG a te szíved állapotáról ad képet, az NST fájásvizsgáló, rátesznek a pocidra egy készüléket, rögzíti a magzati szívhangokat, és a méhösszehúzódásokat (majd a 32.héttől, azthiszem)
Üdv,
2gyerekes,8 hetes kismami
Te azért mész mert az NST alacsony volt.
Az ÉKG elöbb van és fekszel csiptetökkel. Papir is hasonló amit kapsz,talán 1 perces vizsgálat.
A Cardiologia is ott van a másik szobában mert együtt érvényes. Ott is fekszel és olyan mint az ultrahang,ill.az csak itt a baba rendelleneségét figyelik meg.Sziv!
Ez kb 5-10 perces vizsgálat.
Majd a babát is kell vinni születéskor mikor idöpontot kapsz és még 9 hósón meg 2 évesen.
Nekem 60 alatt volt és minden rendben van,most 16 hónapos.
Most látom 13 hetes vagy. Miért kell menned a Kardiologiára?
Amit irtam az ugy van,de itt akkor a te szived nézik és ha öröklő,a babával is megnéznek majd,meg a babát külön.
Utolsó válaszoló vagyok.
Mi a bajod?
Miért is?
Babival a pocimban jártunk,és születésétöl két alkalom,majd 2 évesen megyünk.
Kardiologia az ultrahang csak szív.
Miért nem irod amit kérdezett?
Front van?
6 éves fiam sem viselkedik igy egy kicsit megfontoltabb.
Értem! Bizti egy 18 éves kislány vagy,majd fölnösz.
Kérdés az is,hogy kellett e terhesen kardiologiára menni?
Igen és az volt ami le van írva.
Köszi a válaszokat, mostmár tisztán látok.
Már volt egy vetélésem, és a mostanival sem minden ok, talán ezért óvatosabb a dokim, különben nem indokolta, hogy miért kell. Csak azt mondta, hogy jobb, ha megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!