Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki jósoltatott hogy...

Van aki jósoltatott hogy mikor lesz baba és bejött neki? lent bővebben

Figyelt kérdés

Sosem csináltam ilyet de anyósom most rá vett hogy beszéljünk egy jósnővel:)beszéltünk is és a nevemen kívül semmit nem mondtam neki csak azt hogy babával próbálkozunk

és azt mondta hogy még nem nagyon akar jönni(ami igaz:()

és hogy 2 hónapon belül kell orvoshoz visszamennünk,amibe megint beletrafált és hogy a januári hónapban fog sikerülni:)

Ne nézzetek hülyének ,de volt már valaki így és be is jött neki?Azért is írtam ide:)

ja és az egyik barátnőm meg tarotból szokott és ő is rakott rám ki és ott 6 hónapos "előrejelzést"csinált és az volt hogy nem és hát úgy látszik az sajnos eddig bejött:(

de ne értsetek félre nem erre alapozok ismétlem nem is csináltam még ilyet ,csak a kíváncsiság:)és szerencsére nem is vagyunk rágörcsölve még eddig ,pedig már jó ideje nem jön:)

2009. júl. 24. 14:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam,hogy ezek a jósok azért tudnak megélni,mert a tudatalattidra tudnak beszélni,és anélkül,hogy észrevennéd,tudat alatt úgy alakítod az életed,ahogy ő mondja.Ha valaki kevésbé befolyásolható,akkor ez nem jön be nekik.
2009. júl. 24. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. 2 éve jósolta meg egy ismerősöm hogy nagyjából ilyentájt fiam születik. Véletlen??? Nem tudom..
2009. júl. 24. 15:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
és azt honnan tudta tavaly aug.ban hogy babás vagyok mikor még én sem tudtam?
2009. júl. 24. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

14,59 -es vagyok

Most magamra cáfolok.

Mert tavaly nyáron közvetlen mellénk szállt le a gólya,még nevettünk is,hogy csak nem baba lesz.Novemberben terhes lettem.

Pedig nem hiszek a babonában.

38 h kismama

2009. júl. 24. 15:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sorselemzőhöz jártam két havonta, és van egy asztrológusom is, akihez rendszeresen járok. Az asztrosom, azt mondta 2 éve márciusban, sok mindenről kell lemondanom, és magányos leszek. A gyerekre nem kérdeztem rá, mert nem terveztem, mivel 3 orvos szerint se lehett volna babám. Tavaly nov.-be azt mondta a jósnőm, hogy vigyázzak mert gyereket lát. Mondtam neki, az ki van zárva, mert nincs pasi a környéken és nem is lehet. Legközelebb januárban mentem, azt mondta terhes vagyok. Megint mondtam, hogy kizárt, bár karácsony óta van párom, de eddig csak 3x voltunk együtt. Márciusban rosszul lettem, szédültem, hánytam... Csináltam egy tesztet és pozitív lett. Most 33 hetes kismamam vagyok, kislányt várok, és egyedül maradtam. Szenteste fogant a babám.

Mondjuk a nemét nem találta el, de én is csak 30. héten tudtam meg, pedig 2x voltam 4d-s uh-n.

Az asztrológusomnak is bejött, hogy sok mindenről kell lemondanom, mivel egyedülálló anya leszek. Most egy másik sorselemzőhez járok, és tudatosan készülök az elöttem álló dolgokra, remélem minden simán fog menni.

Sok sikert a baba projekthez!

33 hetes kismami

2009. júl. 24. 15:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek benne.Nekem eddig minden bejött,amit mondott.Hónapra megmondta, hogy mikor fog a baba megfoganni.És úgy is lett.Persze nem mindegy,gondolom, hogy kihez megy az ember.
2009. júl. 24. 17:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 1-szer voltam josnonél,igaz minden bejott amit mondott,de akkor megfogadtam,hogy tobbet nem megyek.De az anyum egyik ismerose szokott kártyát vetni az anyumnak,és azt mondta neki,hogy nekem két éven belul lesz 2. babám.Nem terveztuk,az 1. fiam már 9 éves volt mikor védekezés mellett lettem terhes.Felhívta az anyum a not,akkor azt mondta,hogy fiú lesz.Nem mondta nekem az anyu,megvárta mit mond a doki.Igaza lett,ja és megmondta az idopontot is mikor fogok szulni,meg hogy hány orát fog tartani,és hogy természetes úton lesz meg.Ebben hogy igaza lesz-e még nemtudom,de a kiírt idopontom elotti dátumot mondta,majd meglátjuk.Valami biztos van ebben a joslásban.33+5hetes.
2009. júl. 24. 18:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én asztrológusnál voltam 30 évesen(2006-ban) Ő akkor azt mondta, hogy lesz egy nagy újrakezdés az életemben, és 33 évesen fogok szülni, 2010-ben. Az újrakezdés 2008ban bejött, és lám 16+4 hetes kismami vagyok, az uh szerinti szülési dátum: 2010 január 4 :)
2009. júl. 24. 19:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem tenyérből jósoltak 2 éve, nagy poénnak vettük, többen voltunk ott, barátnők, senki nem vette komolyan, persze azt tudtuk, hogy a jós ért hozzá, de kit érdekel, gondoltuk, lesz a jövő, ahogy lesz. Akkor 1 vetélést, és 2 lányt, és 1 fiút jósolt nekem.

El is felejtettem teljesen! Aztán 2 év múlva terhes lettem, tervezetük, nagyon boldogok voltunk, de előttünk is picit ott lebegett az első 12hét veszélye. Persze, velünk ez nem történhet meg- alapon, terveztünk ezerrel, és úsztunk a boldogságban. Aztán a 10. héten kiderült, hogy nem fejlődik... Missed ab... :(

Elmúlt a műtét, azóta eltelt 6 hónap. A mátét után 2-3hónappal egyik éjszaka beugrott! Hiszen ezt 2 évvel ezelőtt nekem megmondták!!

Még nincs azóta újabb baba, de nagyon várjuk már azt a 2 kislányt és 1 kisfiút. :)

2009. júl. 27. 10:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem aki hisz annak segíthet, ha másban nem hát megnyugodni, és ugye a nyugalom már segíthet. egyébként tényleg nem mindegy, hogy kihez mész. Én nagyon szkeptikus voltam egsz életemben, minden "földöntúlival" kapcsolatban,míg a sorsom összehozott egy olyan kollegával aki képzett asztrológus, és az elmúlt másfél év alatt rengeteget tanultam tőle, mondhatom, hogy azóta másképp élem az életem.Ő egy hiteles ember számomra és ez a lényeg.

Egyébként javaslom Müller Péter Jóskönyvét ha még nem ismered, sok kérdésre bölcs választ kaphatsz.

L. 37+3

2009. júl. 27. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!