Ma lesz méhszáj vizsgálatom. Mennyire fájdalmas ez?
Mert addig rendben,hogy a külső méhszájat megnézi,de a belsőt hogyan? Nagyon érzékeny lettem ott lent és félek,hogy baromira fog fájni..
35 hkm
Szia! Nekem nem fájt, csak kellemetlen volt. Kicsit jobban benyúlnak. Lazítsd el magad és akkor nem fog nagyon rossz lenni. A lazítás sokat segít. 4x már kipróbáltam. Túléltem! :)
Könnyű szülést és kitartást kívánok a finishben!
A kacsára gondolsz a jéghideg ketyere alatt? Mert nekem mikor méhszájat néztek sose tettek fel kacsát. Csak a doki nézett az ujjaival. Először 1 ujj aztán 2, attól függ, hogy mennyire vagy kitágulva. Nekem zárva volt mindvégig a belső méhszáj és eléggé fájt mikor a doki a kezével feszegette, rendesen fel kell nyúlnia, hogy megállapítsa, hogy mi a helyzet. De nem tart sokáig, ki lehet bírni. Gondolj közben a babádra, hátha így könnyebb átvészelni azt a kis időt.
Problémamentes és könnyű szülést kívánok!
Ne viccelj már, nekem minden alkalommal megnézte, soha sem fájt!!
Majd a szülés :-)
Ettől ne izgulj, ez semmi!
Szia,
Nekem ma volt ilyen vizsgálatom.
És sziszegtem , mert nem volt annyira jò érzés.
Erre azt mondta a dokim, hogy akkor hogy fogom bírni a szülést?
Kicsit kiakadtam, mert szerintem màs fajta lesz a fájdalom, remélem.
A szülési fájdalom természetes érzés, ez nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!