4 napja (6 hetesen) voltam dokinál, akkor azt mondta nincs szívhang, szerinte nem él. Mai napig megvannak a terhességi tüneteim és semmi vérzés, vagy barnázás. Élhet még a baba?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 12:36
11/24 anonim válasza:
Majd jelentkezz mi volt!!!!!!!!!!!!
12/24 anonim válasza:
menjél el másik orvoshoz, akár még ma!
úgyis csak akkor nyugszol meg!
akármilyen sztks-hoz, vagy a terhesgondozóba, vagy a védőnőhöz.
szólj, ha hazaértél!!!
13/24 anonim válasza:
szia, nekem is a 10 héten volt hang előtte nem, 6 hét körül is csak a petezsákot látta.
menj el másik dokihoz is. de kijelenteni a 6.héten h meghalt a baba, ... hol vette a doktorátusát...
gyere vissza és írd meg mi volt h megnyugodjunk. szorítunk
14/24 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy a 6.héten nem volt szívhang. Utánna nézték még a 7., és a 8. héten is. Sajnos annál a babánál nem lett később sem, mert üresen növekedett a petezsák.
Semmilyen vérzésem rosszullétem nem volt.
Azért remélem neked nem így lesz, nagyon drukkolok!
Majd írd meg mi a helyzet.
2 gyerkőc anyukája.
15/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a segítséget. hát akkor már a petezsákon belül volt 3.7mm szikhólyag is, szóval nem mondhatni, h elmaradt a fejlődésben. Na meg biztos később is fogant, ugyanis 34 naposak a ciklusaim. Jövő 7 új doki..
2009. júl. 24. 14:35
16/24 anonim válasza:
Szeretnék valamit kérdezni!!!Ha ezt mondta az orvos akkor biztos beutalt valahova!Nem?Hogy meg bizonyosodjon az igazárol!Neharagudj de egy hét mulva kell vissza menni ilyenkor mikor az orvos szerint baj van???????????
17/24 anonim válasza:
Ez még nagyon "pici" terhesség, ekkora szikhólyaghoz még nem feltétlen kell babát látni. Még lehet, hogy 2 hét is el fog telni, mire lesz szívhang!
18/24 A kérdező kommentje:
Nem utalt be sehova, ma kellett volna visszamennem (4 napra rá), mert azt mondta most már biztos és ha jól látta, akkor ki kell kaparni. De nem mentem, ehelyett bejelentkeztem egy teljesen újhoz egy másik városba jövő 7re!
2009. júl. 24. 18:29
19/24 anonim válasza:
Légyszi, mi lett veletek?
Adj valami hírt!
20/24 A kérdező kommentje:
elmentem másik dokihoz és mindent rendben talált! azt mondta szép terhesség! 7 hetes vagyok, 3 hét mulva megyek szívhangra! volt egy ideges hetem,de ezután talán minden rendben lesz! köszönöm nektek!
2009. júl. 27. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!