Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismami akinek...

Van itt olyan kismami akinek a terhesség előtt és alatt bromocriptint kellett szednie?

Figyelt kérdés
Missedem volt május elején.Már 5 hetesen tejcsorgásom volt és a mai napig van.Valószínű ez okozhatta a vetélést és gyógyszert kell rá szednem.
2009. júl. 23. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
szia, igen, terhesség előtt fél évvel kezdtem és a 12. hétig folytattam. Mire vagy kíváncsi?
2009. júl. 24. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(

Nekem is ugyanígy volt, tavaly volt egy vetélésem és utána derült ki, hogy nagyon magas a prolaktinom. Szedtem a bromocriptynt a következő terhesség előtt ill. egészen a 12. hétig. Azóta a 20. héten járunk és úgy tűnik rendben van minden:) Remélem Nálad is hamar rendeződnek a dolgok!

2009. júl. 24. 09:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Konkréta arra,hogy lehet-e a terhesség alatt is szedni.

De látom igen és ez jó!Már augusztustól próbálkoznánk és szeretném ha emiatt nem lenne akadája!:)

Köszönöm a válaszokat!

Minden jót nektek!

2009. júl. 24. 18:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja még annyit,hogy van-e valamilyen mellékhatása a gyógyinak nálatok?
2009. júl. 24. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!