Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnatok valami vizhajatot...

Tudnatok valami vizhajatot ajánlani?

Figyelt kérdés
Igaz hogy a tonik üdítőital vizhajto? 28hetes hetes vagyok és már nagyon kezdek vizesedik.ajanlanatok valamit?

2012. aug. 21. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Főtt krumpli diéta. Egész nap csak főtt krumplit egyél mindenféle ízesítés nélkül, állítólag csodákat művel.
2012. aug. 21. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Nehogy vízhajtót használj, nem szabad!

Vizesedésre jó, ha nem lógatod, hanem felteszed a lábad, sómentes diétázol.

Nekem a homeopátiás golyók nagyon bejöttek, totál elmúlt tőle, én natrium chloratum golyót szedtem 2x5-öt.

2012. aug. 21. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy a C vitaminban gazdag löttyök hajtják a vizet, mivel a fölös vitamint kipisiled. Gondolom szervezet függő is, nálam működik.
2012. aug. 21. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Irnal pár c vitaminban gazdag ivánnivalót?
2012. aug. 21. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a szőlő levek mindenféle formában hatásosak, illetve a Hohes C levek is gazdagok C vitaminban. Számomra az Olympos levekben is van valami, aminek vízhajtó hatása van, mert ingajáratban vagyok, ha azt iszok, pedig az vitamint se nagyon tartalmaz.

Mindezek mellett nagyon fontos valóban, amit az egyik válaszoló már felvetett, hogy a víz csak feltett lábbal nyugalmi állapotban indul meg.

2012. aug. 21. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Természetes vízhajtók: alma, petrezselyem

Tarts alma napot, petrezselymet pedig rágcsálj, vagy turmixold össze lének. Ki lehet bírni és tényleg hatásos.

Emellett szigorúan só nélkül étkezz (megköti a vizet)!

2012. aug. 21. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:
úgy tudom a csalántea is vízhajtó hatású, és azt babásan is lehet inni.
2012. aug. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!