Más is érzi így magát koraterhesen?
Nem igazán hányingerem van, csak émelygek. Ha eszek, általában jobb lesz. Emellett szédelgek egész nap, alig bírok talpon maradni. PEdig muszály a 13 hós lányom melett...
Sokszor semmihez nincs kedvem, mosogatni , takarítani sem....
Sokszor ájuldozom főzés közben is, igaz 40 fok van+ a gőz...néha úgy érzem, hogy ha nem mehetek be ledőlni kicsit, meghalok...
Nem tudom, ezt mennyire a terhességnek tudhatom be, vagy mennyire a 13 havi kimerültségnek vagy simán a melegnek..
A meleget eddig jól bírtam, tavaly is 40 fokban szültem, negyed ennyi bajom volt...
Szerintem a meleg + a terhesség teszi. Én is így vagyok. 16 hetes vagyok és 2 éves a nagylányom. Nem tudom, hogy terveztétek e a második babát, de ha úgy érzed 13 éve kimerült vagy, akkor lehet korai volt még a kistesó. De mostmár késő... Mi pont így terveztük, hogy legyen egy kis pihi a két terhesség között. És a lányom sem olyan pici már, nem kell emelgetni, meg tudom kérni, hogy hozzon ide ezt-azt, stb.
Tegnap nekem is le kellett ülni főzés közben, mert megszédültem. A lányom meg is ijedt, mondta, hogy : "Anya, nem tudsz főzni?" Féltette a pocakját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!