29 hetes kismama vagyok. Mit csináljak az anyósommal? Már találkozni sem akarok vele. Mindenbe beleköt. Miért így fogják hívni a babát, minek megyünk 4D-re, miért így miért nem úgy.
Figyelt kérdés
Semmi sem jó neki, mindenbe beleszól, kritizál, kötöszködik...stb. Ilyen marad ha meglesz a baba? Mert akkor nem fogom sűrűn hívogatni hogy jöjjön! Teljesen kikészít engem és a férjem is...2009. júl. 23. 12:23
11/12 anonim válasza:
Ha nem csinálsz valamit, akkor ha megszületik a baba, majd ott fog neked okoskodni, hogy mit hogy csinálj, vagy ami még rosszabb, majd kiveszi a gyereket a kezedből, hogy ő mutassa, de neked nem hagyja majd, hogy próbálkozz. Hát ha velem ezt csinálná, én tuti összevesznék vele, ha a párom anyja, ha nem. Ezt a párodnak is be kell látni, hogy boldog család lehessetek.
Fel a fejjel, és sok erőt kívánok az "anyóstalanításhoz".
12/12 A kérdező kommentje:
Na azt már nem fogom megengedni hogy a gyereknevelésbe beleszóljon, sőt, ha ki meri venni a kezemből a babát, akkor abban a pillanatban mehet haza. De ha még a hátra lévő időben esetleg találkozom vele, és még egyszer kritizálni mer, hát nem állok jót magamért...
2009. júl. 23. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!