Mennyire megbízható az AFP vizsgálat eredménye?
Elvileg elavult.
Sok rossz értéket mutató kismamának lett tökéletesen egészséges gyereke!
És fordítva. A jó AFP sem garantálja,hogy egészséges lesz a baba!
Nyugaton már régen nem csinálják!
Nekem a lányommal nem lett jó az eredmény egyből 4D-re mentünk ahol kiderült hogy semmi gond, persze ezt még kétszer megismételtük elmentünk Szegedre és Debrecenbe is mert nagyon megijedtünk. 4 éves a lányom és minden ok vele :) Bár van olyan akinek nem volt ilyen szerencséje de 4D egyből meg állapítja.
Ezt a vizsgálatot már csak Magyarországon csinálják mert nagyon sok fals eredmény születik.
Ma tudom meg az ujabb eredményt elég feszült vagyok emiatt remélem minden ok lesz most :)
Sokszor ad fals eredményt, de itthon még kötelező megcsináltatni.
Nekem alacsony lett az érték, mentem utána genetikai uh-ra, ahol kiderült nincs baj.
Azt mondta a dokim, hogy ha a 12. heti és a 18. heti uh is rendben van, akkor az sokkal fontosabb eredmény, mint az afp, ami sok kismamánál ad rossz értéket, és jóformán már csak arra "jó", hogy megijedjünk az eredménytől.
Lányom makk egészségesen született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!