Volt közületek valaki bőr növedék eltávolításon ha igen milyen volt? Fájt? Hogy zajlott? 24hkm
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 12:38
1/12 anonim válasza:
NEm értem, mi köze ennek ahhoz, hogy valaki kismama...
Az orvos fagyasztósprét fújt rá, lecsípte egy ollószerü valamivel és beragasztotta. Ennyi.
2/12 anonim válasza:
Nekem anyajegyet vettek le, a sebész felhívta a nőgyógyászomat, aki elmondta neki, hogy helyi érzéstelenítést szabad alkalmazni.
3/12 A kérdező kommentje:
A lényeg,hogy én értem.Köszi a választ!
2012. aug. 16. 13:03
4/12 anonim válasza:
Hol van bőr növendéked kedves kérdező?
Mert nekem is van, és el szeretném távolíttatni.
22 hetes kismami
5/12 A kérdező kommentje:
A mellemre nőtt,ami lehet valami dörzsöléstől is és lehet a terhességtől is.Ezt olvastam.Neked?
2012. aug. 16. 13:50
6/12 anonim válasza:
Nekem a belső szeméremajkamon nőttek kis bőrnövedékek.
A nőgyógyász elküldte szövettanra, és se nem fertőzés, se nem vírus. Azt mondta, hogy valaminek a hatására a bőr így reagált.
Ha következőre megyek hozzá, szeretném megkérdezni, hogy van e rá lehetőség, hogy leszedjük most terhesség alatt, vagy csak utána.
Előző, 21 hetes kismami
7/12 A kérdező kommentje:
én is szeretném leszedetni,mert eléggé zavar,bele akad mindenbe,olyankor meg fáj.Meg a babának is útban lenne.De félek tőle,nem tudom mennyire fájhat.
2012. aug. 16. 14:04
8/12 anonim válasza:
Nekem már több ilyet szedett le a háziorvos, amikor csinálja, azt nem érzed, utána meg pár napig kényelmetlen, kicsit fáj, de nem komoly.
9/12 A kérdező kommentje:
Háziorvos?Én az enyémhez nem mennék,1beualót nem tud jól megírni.És mivel csinálta neked?
2012. aug. 17. 10:36
10/12 anonim válasza:
Nekem szerencsére jó a háziorvosom. Elöször lefagyasztotta sprayvel és utána valami csipesz/ollófélével leszedte, utána tett rá valami fertötlenitökrémet, és leragasztotta. Másnap fájt kicsit, három nap múlva meg csak a helye látszott még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!