20+4 hkm vagyok feküdhdtek még a hátamon?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 02:45
1/7 anonim válasza:
Én ugy hallottam hogy a 30.héttől nem ajánlják.mert akkor mär nehezebb a baba és pont egy olyn eret nyom el ami az oxigén ellátását biztositja.ugy hogy sztem még igen.
Boldog babavárást
33+2hkm
2/7 anonim válasza:
Teljesen nyugodtan! Kb. a 30 het utan nem, mikor mar nehezebb a baba, ahogy az elozo irta.
3/7 anonim válasza:
En meg 38 hetesen is haton aludtam mert sehogy mashogy nem volt kenyelmes. Egesszeges kislanyom van.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. első válaszoló neked is boldog baba várást
2012. aug. 16. 07:37
5/7 anonim válasza:
En is sokszor haton ebredek fel ejszaka, kenyelmes ugy meg nagyon, es a babam sem reklamal erte:)
21+4 hetes kismami
6/7 anonim válasza:
Én még most 38 hetesen is a hátamon fekszem. Csak így kényelmes, oldalt fekve hányingerem van, ülve meg nem tudok aludni. Jelzi a baba és a tested is, ha valami nem jó.
7/7 anonim válasza:
Addig feküdhetsz a hátadon, amíg kényelmes. A természet úgy találta ki, hogy ha baj lenne, attól előbb rosszul lennél te, minthogy a babádnak valami kára származhatna belőle! Előbb lesz neked hányingered, fogsz te szédülni, minthogy a baba oxigénhiányos lehetne attól, hogy nyom egy eret a baba és a méh súlya!
Szép babavárást!
26 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!