Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy 14 hetesen...

Lehetséges, hogy 14 hetesen már érzem a magzat mozgásait?

Figyelt kérdés
Általában fekvő helyzetben reggel vagy este vagy nap közben evés vagy ivás után leginkább, de elég rendszertelenül. Egyik nap sokszor, erőteljesebben, más nap alig. Csak fekvés közben,séta közben pl. soha. A lepény a mellső falon van (hallottam úgy is,hogy ez is számíthat)Lehet, hogy csak a csuklását érezhetem? Első terhességem.
2012. aug. 15. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Én is éreztem már ennyi idősen. Vékony is vagyok. Érdekes bugyborékolást éreztem a köldökömnél.
2012. aug. 15. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
én sajnos csak a 17. héttől érzem a kislányomat, hátsó fali lepényem van. de ettől függetlenül előfordulhat hogy a babát érzed már :)
2012. aug. 15. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges! Én 15 hetesen éreztem,persze nem voltam biztos benne,de később kiderült hogy igen őt éreztem! :) Első baba volt :)
2012. aug. 15. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár sokan állítják, hogy ennyi idősen nem lehetséges, főleg első babánál, de én is 13+6 hetesen éreztem ilyen buborékolásszerű suhanásokat a pocimban, és szerintem tuti, hogy ő volt az, már akkor is:). 17+2 hetesen éreztem az első egyértelmű erősebb megmozdulását, akkor már kétség nem fért hozzá, hogy ő az elkövető:).
2012. aug. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!