A védőnőm mondta, hogy 16. hét körül el kell mennem belgyógyászati vizsgálatra. Ez mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
2007. aug. 24. 07:42
1/5 anonim válasza:
A 16. héten AFP vizsgálat van és meg HbsAg, pontosan nem tudom mik ezek, mert még csak a 10 héten vagyok, de úgy tudom ezeket a nőgyógyász csinálja.
Nem tudok róla, hogy belgyógyászatra kellene menni bár mikor is a terhesség alatt, ha amúgy nincsenek belgyógyászati problémáid.
De ha kell menni, akkor úgyis kapsz beutalót.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem kellet még soha belgyógyászhoz mennem eggyik terhességemmel sem,persze nem tudom hogy nálatok a családban nincs e valami belgy. probl. amiért a védönö oda küldene.16hetesen két vérvételt csinálnak az (AFP)a Down kór szüréséhez kell majd,a másik vérv. a hepatitist szüri,de azt már lehet hogy megcsinálják hamarabb is.
3/5 anonim válasza:
Nem nőgyógyászt mondott?
Vagy laborvizsgálatot?
4/5 anonim válasza:
A belgyógyászati vizsgálathoz a házi orvosodhoz kell elmenned aki meghallgatja a szívedet,a torkodat megnézi,vérnyomásodat megméri.Nekem is hozzá kellett elmennem onnan tudom én is!
5/5 anonim válasza:
nekem a 29.héten kellett menni.EKG,és vérnyomásmérés volt. semmi komoly.a háziorvosom csinálta,mert ő éppen belgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!