Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliai anyukak, akiknek volt...

Angliai anyukak, akiknek volt membrane sweep-juk, meselnetek mi lett az eredmeny (gondolok itt arra hogy mikor indultak el a fajasok, mit ereztetek az ido alatt ameg meg nem lett a baba vegig)? Menyi ido volt mire meg lett?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 23:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hűha, akkor jó szülést kívánok! :)

Nekem az oxitocin beadása után 15 órára lett meg a kicsim.

A fájdalmat annyira nem bírtam -ráadásul végig feküdni kellett- így kaptam mindenféle fájdalomcsillapítót.

Először csak paracetamol, aztán gáz azután könyörögtem az epidurálisért, de az anesztes éppen a műtőben volt és csomót kellett rá várni, ezért kaptam pethidine-t amíg meg nem jött a doki.

Az indításnak még az az előnye, hogy nem kell azon töprengened hogyan és mikor mehetsz be a kórházba.

(nekünk nincs kocsink és mentőt nem lehet hívni szülésnél)

Pláne hogy csak akkor mehetsz be ha már kb 3-5 perces fájásaid vannak...engem megnyugtatott hogy a szülés elejétől a végéig figyeltek rám.

Úgyhogy próbálj pozitívan gondolni az induction-re, megvan ennek is az előnye! :)

2012. aug. 16. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!