Miota kisbabat varok eszrevettem, h egyre tobb szemolcs jon ki rajtam. A terhesseg miatt lehet ez?
Szia!
Nekem is, leginkább a nyakamon, melleimen és körülötte ill. a hasamon. Nagyon sok, a legtöbb apró, viszont a melleim alatt nagyobbak vannak.
Csak gyanítom én is, hogy a terhességgel van összefüggésben.
Kétségbve vagyok esve, és csak reménykedem, hogy elmúlik.
Az első válaszoló vagyok.
Csak most jutott eszembe (hogy írta a 2. válaszoló), hogy én is foltos lettem, az arcomat elkerülték a szemölcsök viszont a barna foltok nem:(
Az első terhességemmel nem volt ilyen, először azt hittem szeplős vagyok-de egyre nagyobb teret hódított az arcomon, így rájöttem ez nem az.
Jaj nagyon koszonom a valaszokat,akkor kicsit megnyugodtam,h ez a terhesseg miatt lehet,mert elotte nem volt max 1-2 db,de most szinte hetente veszek eszre ujabbakat.
Boldog babavarast kivanok nektek
Nekem icipici anyajegyek jönnek ki mindenhol, főleg a hónaljamban, és nyakamon. A bőrgyógyász rokon azt mondta, teljesen normális, független a terhességtől, nem fog elmúlni, de ha zavar, le lehet vetetni.
Más a barna folt, azt minden irodalom írja is, hogy foltok jelentkeznek a terhesség alatt, és el is mulnak utána majd.
A szemölcs megint más, arról nem tudok nyilatkozni, nekem sosem volt...
Sziasztok! Én a 36.hétben vagyok velem is ez történt fokozatosan jöttek ki rajtam a kisebb futószemölcsök a mellemen a karomon, nyakamon és az arcomon (szerencsére aprók). Mégkérdeztem a bőrgyógyászt nem szabad semmivel sem hozzányúlni ecsetelni sem. Ez a terhesség velejárója az ösztrogén termélés okozza ha szerencsénk van megszünik ha megszületik a Babánk.
Jó egészséget Mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!