Letöltöttem egy csomó zenét a netről, Halász Juditot, mindenféle dalocskákat, babadalokat, ez így több, mint egy óra, hogy a babámmal hallgassam. Az lehet sok neki egyszerre?
Én zenész vagyok, és szégyenszemre, amióta nem dolgozhatok, (5.hónap eleje) alig hallgatok valamit:( De ha igen, akkor úgy, hogy közben csinálok valamit, főzés, netezés, akármi, ami mellett szólhat zene. Az okosok Mozartot ajánlanak, attól állítólag intelligensebb lesz a baba...Én mindenfélét hallgatok, bár a rockot és az általános diszkózenét azt nem, inkább ami dallamos.
Apukája élőben is zenél (szintivel) és énekel neki mindenfélét, ehhez muszáj szoktatnunk, hisz mi lesz, ha majd pont ettől fog üvölteni...:)
Leöltöttem a netről a babazene sorozatot, már 4 részből áll, nagyon aranyosak, főleg a 4. rész, ami komolyzenei slágereket dolgozott fel. Ezt próbálom gyakrabban hallgatni, hogy ha majd már kint lesz a baba, talán felismeri, és jó hatással lesz rá!:) Azt olvastam, hogy felismerik, amit sokszor hallottak:)
Ha valaki nem tudja letölteni (én DC-ről tettem), írjon privit, és msn-en vagy valahogy átküldöm szívesen!
Üdv mindenkinek!
szia :). nekem a klasszikusok közül vannak kedvencek, amiket szívesen hallgatok, de nem azért, mert fúúú mozarttól okosodik meg ilyen hülyeségek. csak mert amúgy is szeretem. de ettől függetlenül főzés közben szoktam inkább mindenfélét hallgatni és (ami elég hülyén néz ki) riszálni finoman :D. hallgatok latin zenét, régi magyarokat, és mindent ami épp nem bántja a fülemet :). babóca ilyenkor elvan mint a befőtt odabent, főleg ha énekelek is közben :). azt gondolom, hallgass minden olyat, ami neked is jól esik, az neki is jó lesz meglátod. ha te jól érzed magad, azt érzi ő is belül :). a túl hangos zenét nem szeretik, jó nagy rúgással jelzik is általában, de te is érezni fogod mikor mennyi és mi jó nektek kettőtöknek :). ja, nálunk sikere van a tenoroknak is, finoman és módjával :). azt mondják amit bent megszeret, arra könnyebben nyugszik meg itt kint is a baba.
jó zenehallgatást nektek :)
üdv
33 hetes mami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!