Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14mm petezsák,3.7mm a szikhóly...

14mm petezsák,3.7mm a szikhólyag. Ez normális méret? A doki azt mondta életjelet nem észlel.6 hetes vagyok. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 19:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hát nem tudom miért paráztat olyannal, ami még nem biztos. azóta csak sírok és idegeskedek, hiába él még bennem a remény...
2009. júl. 22. 16:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Engem a dokim 8 hetesen hívott először uh-ra, mondván, hogy akkor már biztos lesz szívhang is!
2009. júl. 23. 10:06
 13/15 A kérdező kommentje:
elmentem másik dokihoz és mindent rendben talált! azt mondta szép terhesség! 7 hetes vagyok, 3 hét mulva megyek szívhangra! volt egy ideges hetem,de ezután talán minden rendben lesz! köszönöm nektek!
2009. júl. 27. 16:25
 14/15 anonim válasza:
Sziasztok! Első babám 2009 dec 29 én született azaz 1 éves múlt. Elvileg a 2. babát várom . Az utolsó mensi első napja nov. 13 volt (rendszertelen mesik voltak). 2 hete voltam először dokinál és azt mondta túl kicsi nem lát semmi menjek vissza 2 hét múlva. Ma voltam újra amikor is hivatalosan 9 hetes lennék de a doki azt mondta sokkal kisebb azaz 5-6 hetesnek felel meg ami azért fura mert tudom hogy vagy dec 1-én vagy nov 29 én fogant meg azza több mint 5-6 hetesnek kell lennie. Az is mondta hogy nem lát életjelet és mivel 2 hét alatt 4 mm ert nőtt a petezsák (12-ről 16 mm -re) így ez nagyon lassú növekedés ami baj lehet. 1 hét múlva rendelt vissza és hozzá tette ha akkor sem lát változást beutal kaparásra. Teljesen kész vagyok . az első babám teljesen egészséges volt 3630grammal és 52 cm el született ráadásul 4 nappal tovább maradt. Semmi baja nem volt a terhesség alatt . Nem értem... Érzem, hogy baj van. Kissé fájdogál a hasam mintha meg akarna jönni, néha lüktet az oldalam.
2011. jan. 18. 21:54
 15/15 A kérdező kommentje:
ird meg majd mi lett!!!
2011. jan. 20. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!