40 hetesen az óránként 5-6, kb 20 mp-es keményedéstöl mikor indulhat meg a szülés?
Figyelt kérdés
Mindennap sokat keményedek,de ma hosszabbak kicsit. Mit gondoltok? Semmi görcsöm sincs. Söt...nem is volt soha a 9 hónap alatt.2012. aug. 11. 14:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem hívd a dokidat,és irány a kórház:))) Könnyű szülést:))
2/3 anonim válasza:
Hűűű...hát szerintem én már régen a kórházban lennék! Lehet csak napok múlva, de lehet, hogy hamarosan. Ha van veled éjjel-nappal valaki, akkor mondjuk ne menjél, de ha egyedül vagy, mert mondjuk a párod dolgozik esetleg, akkor sztem menjél be. Könnyű és gyors szülést kívánok én is!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Velem is ez volt a helyzet! Rengeteg keményedés, CTG kiakasztása :D Nulla fájás, hiába mutatta a gép, hogy erős fájások vannak.
41+1 hetesen császárral kellett szülnöm.
Könnyű és problémamentes szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!