Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik a 12-hetes ultrahang?

Hogy zajlik a 12-hetes ultrahang?

Figyelt kérdés

Nem akarok értelmetlen kérdésekkel zavarni,csak ő lesz az első babánk!

Csak azt szeretném tudni,mi történik bent,és hogy bejöhet e mondjuk az édesanyám?

Sajnos párom nem tud eljönni,de édesanyám nagyon szeretné látni! :)

Köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 10. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
bemehet, persze. hasi UH, ha szerencséd van, kivetítő is van v nagy monitor, ha nincs, akkor kis monitor. a szülésznő elmutogatja, mi micsoda a képen, hamar hozzászokik a szemed, és már magad is fogod látni, mi micsoda. nagy élmény. érdemes cd-re másoltatni a felvételt v fényképet rendelni, megéri a pénzt.
2012. aug. 10. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Elvileg be, már sztk-ja válogatja. Én magánúton voltam, de nálunk itt az sztk-on elvileg be mehet egy ember, de dokifüggő, meg hogy milyen napja van!:)

Megméri a tarkóredőt, megnézi az orrcsontot. Kb. ennyi. 15-20 perc max. az egész!

2012. aug. 10. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor majd szólnom kell annak aki beszedi a kis könyvemet ugye?
2012. aug. 10. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk nem lehet bent kísérő, igaz az én férjem bejött velem, de csak azért, mert nem volt senki a váróban, csak mi. Megkérdeztem, hogy bejöhet-e, de mire válaszoltak volna, már bent is voltunk, és már nem küldték ki.

Nekem csináltak hasi és hüvelyi uh-ot is. Ez hosszabb vizsgálat, mint egy átlag uh vizsgálat. Nagyon rendes volt a nő, mindent megvizsgált és megmutatott, szerencsére a kisfiam is rendes volt, ő is megmutatta, hogy mi van a lába között (bár mondták, hogy ezt még ne vegyem 100 %-ra).

37 hkm

2012. aug. 10. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenhol hasi!Nekem hüvelyi volt,ezért nem jöhetett be senki.De utána a 18.hetire már igen.
2012. aug. 10. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 12 hettesen hüvelyi ultrahangom volt és elöször néztek egy nagyot mikor mondtam,hogy édesanyám bejönne,de azért beengedték:)
2012. aug. 11. 10:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Majd hétfőn kiderül,max felveszem a telefonomra! :)

Köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 11. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!